Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: sůl

Vařená pohanka

17. 2. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní

0,5 l pohanky 1,2 l vody sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pohanka/" rel="tag">pohanka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Ovar

25. 12. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

jaksi patří k poslednímu dni v roce. Běžně jej připravujeme z vepřového kolena nebo hlavy, chutný bude i z plecka. Nabízíme několik receptů:

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kren/" rel="tag">křen</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/povidla/" rel="tag">Povidla</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-koleno/" rel="tag">vepřové koleno</a> Leave a comment

Dýňové zelí

23. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

5 kg dýně 1/4 l jablečného octa sůl Dýňové zelí je vhodné zejména pro nemocné s trávicími obtížemi (nenadýmá).

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/dyne/" rel="tag">dýně</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablecny-ocet/" rel="tag">Jablečný ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Pohanka jako příloha

21. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní

200 g pohanky asi 4 dl vody sůl lžíce oleje

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olej/" rel="tag">olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pohanka/" rel="tag">pohanka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Pečená husa – klasika

18. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Drůbež

1 husa kmín sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/husa/" rel="tag">husa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Rychlokvašené zelí

7. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

3,5 – 4 kg hlávkového zelí 3 větší cibule lžíce kmínu 1 lžičku celého pepře 40 g soli 2 brambory kopr kousek tmavého chleba Nálev: 2 l vody 20 g soli 4 bobkové listy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hlavkove-zeli/" rel="tag">hlávkové zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rychlokvasene-zeli/" rel="tag">Rychlokvašené zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Zelí nakládané

21. 9. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Nemáte hrnec na zelí a rádi byste si zelí sami naložiliň Když si přečtete následující recept, dozvíte se, jak na to. 10 kg krouhaného zelí 200 g soli (na každý další kg zelí 20 g soli) 200 g cukru lžička kmínu 10 nadrobno nakrájených středně velkých cibulí

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 3 4 5 6 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (153)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! 28. 4. 2025
    Pokukujete po borůvkách, prvních jahodách, mangu? Ceny vysoké, chuť mnohdy nevalná, kvalita neodpovídá očekáváním. Sáhněte po stejném ovoci, ale v mrazáku! Zcela určitě bude chutnější a výživnější. Zde jsou důvody, které […] Příspěvek Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! pochází z Príma receptář.cz
    Renata Petříčková

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress