Zapečené těstoviny se slaninou a zelím
1/2 kg kysaného zelí 1/2 kg těstovin (velké roury) 2 cibule 150 g uzené slaniny sůl, pepř mletý 2 kostky masového bujónu sádlo na vymaštění pekáče
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1/2 kg kysaného zelí 1/2 kg těstovin (velké roury) 2 cibule 150 g uzené slaniny sůl, pepř mletý 2 kostky masového bujónu sádlo na vymaštění pekáče
200 g kuřecího masa 120 g mraženého hrášku 1 mrkev 1 cibule 1/4 hlávky zelí 1 stroužek česneku stonek řapíkatého celeru olivový olej pepř, oregano, bazalka 400 g loupaných kozervovaných rajčat 110 g těstovin 4 větší šálky vody
Rychlé a lehké jídlo! 400 g uvařených těstovin 150 g sendvičového nářezu (ev. šunku, angl. slaninu aj.) pokrájené na kostičky 5 lžic sterilovaného hrášku 1 vejce uvařené natvrdo a nakrájené nadrobno 1 lžíce hořčice 1 malý (125 ml) kelímek bílého jogurtu 1 lžíce citronové šťávy 1 lžíce tatarské omáčky 1 najemno pokrájená cibule
400 g kuřecích prsou 500 g těstovin 1 brokolice 1/2 l smetany na vaření 250 g nivy 3 cibule česnek – podle chuti sůl, pepř bazalka olej
400 g těstovin 2 lžíce olivového oleje 1 cibuli 1 stroužek česneku 3 uvařená kuřecí prsa (větší) 2 citrony 8 lžic smetany na vaření 2 lžíce nasekané zelené petrželky sůl, pepř
Jednoduché, lehké a chutné jídlo, které zasytí. 500 g těstoviny (vrtulky) 250 g kysané zelí 250 g uzené maso sůl, pepř sádlo
Velmi rychlé a velmi chutné! 250 g těstovin 200 ml smetany na vaření 150 g sýru Niva
© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress