Salát z čínského zelí

1 hlávka čínského zelí 4 střední mrkve 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy 1 lžička plnotučné hořčice sůl 2 lžíce nasekané pažitky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 hlávka čínského zelí 4 střední mrkve 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy 1 lžička plnotučné hořčice sůl 2 lžíce nasekané pažitky
Pórková polévka s treskou a kraby 2 porce: 1 mrkev 2 lžíce másla 120 g brambor 250 g pórku 400 ml rybího základu 250 g rybího filé z tresky 1/2 citrónu na šťávu 100 g vařeného krabího masa 3 lžíce smetany sůl, mletý pepř, snítka kopru Příloha: čerstvá bageta
1 malý květák 1 cibulka 100 g mrkve 50 g másla 50 g hladké mouky sůl, pepř, špetka muškátového oříšku kostka zeleninového bujonu nočky: 30 g másla 1 vejce strouhanka ze 2 rohlíků zelená petrželka nebo pažitka sůl, pepř
100 g mrkve 80 g hrášku 1 mladá cibulka 1 celé vejce 40 g dětské krupice 1,5 – 2 kostka zeleninového bujónu sůl olej vegeta
3 větší mrkve 2 – 3 stroužky česneku sůl 80 g majonézy (můžeme přidat 1 – 2 lžíce bílého jogurtu) 100 g tvrdého sýra
250 g bílých fazolí 200 g domácího uzeného masa 1 velká cibule 1 mrkev 1,5 lžíce sádla sůl, pepř kostka zeleninového bujónu ocet podle chuti majoránka 4 kuličky nového koření a 1 bobkový list 4 stroužky česneku 2 lžíce světlé instantní jíšky
© OK – RECEPTY 2022. Powered by WordPress