Grilovaný pstruh s bylinkami ve slanině
4 pstruhy 12 dlouhých plátků anglické slaniny citronová šťáva hrnek jemně nasekaných čerstvých bylinek( petržel, pažitka, máta, tymián a majoránka) hrubě drcený pepř a sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 pstruhy 12 dlouhých plátků anglické slaniny citronová šťáva hrnek jemně nasekaných čerstvých bylinek( petržel, pažitka, máta, tymián a majoránka) hrubě drcený pepř a sůl
4 menší pórky 8 plátků anglické slaniny (nebo pršutu) 20 g másla 10 kuliček černého pepře 2 lžíce dezertního vína 125 ml kuřecího vývaru
Velmi rychlá výborná příloha pro dva např. k ražniči ap. nebo i jako samostatné jídlo! 1/2 kg brambor 150 g slaniny 2 střední cibule sůl, drcený kmín pažitka na posypání brambor
400 g hovězí kližky 50 g slaniny 100 g čerstvých hřibů sůl, drcený kmín vývar z kostí 4 rajčata cukr a citrónová šťáva
600 g čerstvých hub 70 g slaniny 1 cibule sůl 30 g hladké mouky mletá paprika masový vývar (může být i z masoxu) 1 lžíce rajčatového protlaku 250 ml kysané smetany podle chuti citrónová šťáva
4 – 5 králičích stehen 100 g másla 2 dl mléka 1 dl šlehačky 50 g slaniny 50 g mrkve 50 g petržele 1 citron 100 g cibule sůl 5 kuliček pepře 5 kuliček nového koření bobkový list, tymián 3 dl vývaru (může být i z kostky) tuk na osmažení stehen 1 lžíce hladké mouky […]
© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress