Bulharka
150 g hovězí vařené maso 80 g rajského protlaku 60 g cibule 70 g vařených brambor 90 g majonézy Hellmann´s 30 g kyselých okurek 30 g kapie 35 g hořčice Hellmann´s podle chuti sůl, mletý pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
150 g hovězí vařené maso 80 g rajského protlaku 60 g cibule 70 g vařených brambor 90 g majonézy Hellmann´s 30 g kyselých okurek 30 g kapie 35 g hořčice Hellmann´s podle chuti sůl, mletý pepř
3 větší mrkve 2 – 3 stroužky česneku sůl 80 g majonézy (můžeme přidat 1 – 2 lžíce bílého jogurtu) 100 g tvrdého sýra
Hodí se i na chuťovky. 100 g tvarůžků 75 g másla 60 g majonézy 1,5 dl mléka česnek podle chuti
1 větší celer majonéza 4 stroužky česneku 4 vejce uvařená natvrdo šunka sůl petrželka na ozdobu
1 balíček želatiny 100 g měkkého salámu nebo šunky 5 vajec majonéza – podle chuti kapie a zelené olivy na zdobení
8 vajec 2 naťové cibulky 1 ledový salát 1 svazek ředkviček 150 g majonézy 100 g tatarské omáčky sůl, mletý bílý pepř 1 lžička najemno nasekané pažitky
4 vepřové kotlety sůl 3 – 4 velké cibule 50 g tvrdého sýra Na marinádu: 250 ml majonézy 1 lžička kari 2 lžičky grilovacího koření 3 lžičky kremžské hořčice
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress