Kachní vývar s kapáním
6 kachních krků kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer, cibule) petrželová nať, libeček sůl 1 vejce dětská krupička
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
6 kachních krků kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer, cibule) petrželová nať, libeček sůl 1 vejce dětská krupička
800 g rybího masa (nejlépe kapřího) 1 cibule 1 lžička sladké papriky olej 1/4 menšího celeru 1 mrkev 1 menší petržel 2 stroužky česneku 1 l zeleninového nebo rybího vývaru 2 lžíce strouhané chlebové kůrky sůl, pepř
500 g hovězí kližky 70 g sladkokyselých okurek + trochu nálevu z nich 80 g mrkve 50 g petržele 1 cm silné kolečko ze středního celeru 100 g cibule 2 lžičky mleté sladké papriky 4 kuličky nového koření 2 bobkové listy 5 kuliček pepře špetka tymiánu sůl hovězí vývar sádlo 80 g uzené slaniny kousek […]
25 dkg hovězího masa 10 dkg vepřového masa sůl, pepř, kmín 5 dkg másla 3 dkg cibule 5 dkg hladké mouky 8 dkg kořenové zeleniny 25 dkg brambor 2 rajčata nebo lžíce rajského protlaku
1 l vývaru 100 g sádla 300 g brambor 40 g celeru 40 g mrkve 40 g petržele 100 g cibule 20 g česneku 10 g sušených hub 60 g hladké mouky špetka majoránky sůl, pepř, kmín petrželová nať
Můžete si připravit den či dva předem. 4 menší vepřová kolena drcený kmín jalovec 100 g špeku 350 g kořenové zeleniny 500 ml černého piva 160 g cibule sůl hnědý cukr sádlo
S krajícem chleba jde o výbornou večeři pro 4 osoby. 50 g hrachu 50 g fazolí 50 g čočky 50 g krup 50 g kořenové zeleniny cibule 30 g sádla 30 g hladké mouky sůl, majoránka
© OK – RECEPTY 2022. Powered by WordPress