Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: tymián

Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou

12. 10. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

600 g vepřové pečeně (vykostěné) sůl, pepř 1 lžička sušené šalvěje 1 lžička tymiánu 1 lžíce medu šťáva z 1 pomeranče 2 lžíce koňaku 150 – 200 g anglické slaniny (plátky)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/konak/" rel="tag">Koňak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/med/" rel="tag">med</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pomerancova-stava/" rel="tag">pomerančová šťáva</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/salvej/" rel="tag">šalvěj</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-pecene/" rel="tag">vepřová pečeně</a> Leave a comment

Kuře na pórku a lesních houbách

4. 9. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

4 kuřecí prsa 1 pórek 300 g čerstvých hub 2 lžíce oleje muškátový oříšek sůl, pepř 150 ml kuřecího vývaru 150 ml suchého bílého vína 150 ml zakysané smetany snítky čerstvého tymiánu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cerstve-houby/" rel="tag">čerstvé houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/muskatovy-orisek/" rel="tag">muškátový oříšek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/porek/" rel="tag">pórek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/suche-bile-vino/" rel="tag">suché bílé víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Bylinkové kuře na másle

30. 8. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

1 kuře (celé) svazek čerstvého rozmarýnu a tymiánu špetka sladké papriky sůl 100 g másla

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kure/" rel="tag">kuře</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Hovězí pečeně s bylinkovou nádivkou

29. 3. 2010
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

1 kg libového hovězího (zadního) masa hrst pistáciových oříšků 3 jarní cibulky s natí 1-2 stroužky česneku olivový olej sůl, bílý pepř 3 lžíce čerstvě posekaného tymiánu, bazalky, petrželky 2 lžíce olivového oleje 2 lžíce zakysané smetany

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bazalka/" rel="tag">bazalka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso-zadni/" rel="tag">hovězí maso zadní</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jarni-cibulka/" rel="tag">jarní cibulka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olivovy-olej/" rel="tag">olivový olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/petrzelka/" rel="tag">petrželka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Pečený králík s tymiánem

23. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

800 – 1000 g králičího masa (stehen) 3 cibule 2 snítky tymiánu sůl Na zálivku: 3 lžíce rozpuštěného másla 150 ml kečupu 150 ml vody 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce octa 1 lžíce worcesteru 1/4 lžičky pepře 1/4 lžičky chilli 2 stroužky česneku (prolisované)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli/" rel="tag">chilli</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralici-stehna/" rel="tag">králičí stehna</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralik/" rel="tag">králík</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Sekaná z krůtího masa

19. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Voňavá, výborná a zdravá! 500 g mletého krůtího masa 3 plátky bílého toustového chleba 1 cibule 1 vejce celé a 1 bílek 5 lístků šalvěje 1 menší celerový řapík 1/2 lžičky sušeného tymiánu 1,5 lžíce rajčatového protlaku 3 lžíce dijonské hořčice 1,25 lžičky worcesteru 1/2 lžičky soli čerstvě mletý pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/dijonska-horcice/" rel="tag">dijonská hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kruti-maso/" rel="tag">krůtí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcatovy-protlak/" rel="tag">rajčatový protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/salvej/" rel="tag">šalvěj</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Plíčka na smetaně a zelenině

17. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

vepřové plíce a srdce 2 bobkové listy 5 kuliček celého pepře 5 kuliček nového koření 1 lžička sušeného tymiánu sůl 1 cibule 1 velká mrkev 1 petržel 1/2 malého celeru 3 lžíce oleje 1 lžíce hladké mouky 250 ml smetany na vaření ocet na dochucení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (153)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! 28. 4. 2025
    Pokukujete po borůvkách, prvních jahodách, mangu? Ceny vysoké, chuť mnohdy nevalná, kvalita neodpovídá očekáváním. Sáhněte po stejném ovoci, ale v mrazáku! Zcela určitě bude chutnější a výživnější. Zde jsou důvody, které […] Příspěvek Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! pochází z Príma receptář.cz
    Renata Petříčková

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress