Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: tymián

Hovězí maso s hráškem a rajčaty

4. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

700 g hovězího masa sůl, pepř 1 – 2 lžíce hladké mouky 1 lžička tymiánu 5 lžic olivového oleje 1 cibule 2 stroužky česneku 400 g oloupaných rajčat šťáva z 1/2 citrónu 1 kostka zeleninového bujonu 150 g rajského protlaku 250 g čerstvého (nebo mraženého) hrášku 1 lžička cukru 1 lžička čerstvého tymiánu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleny-hrasek/" rel="tag">zelený hrášek</a> Leave a comment

Králík po ischijsku

16. 10. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

Recept pro ty, kdo mají smysl pro lahodnou delikátnost: Rozporcovaný menší králík 4 stroužky česneku rozmarýn, tymián a majoránka chilli paprička rajčátka svazek bazalky bílá cibulka olivový olej extravergine 3 sklenky suchého bílého vína 400 g těstovin (bucatini) strouhaný parmezán

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bazalka/" rel="tag">bazalka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli-papricka/" rel="tag">chilli paprička</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralik/" rel="tag">králík</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parmezan/" rel="tag">parmezán</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Zajíc na smetaně

30. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Zvěřina

1 kg zaječího zadního masa (hřbet, běhy – i s kostmi) 20 g slaniny kousek mrkve, celeru, petržele a cibule 60 g tuku Hera ocet celý pepř a nové koření bobkový list tymián 50 g hladké mouky kousek citrónu 1/4 l smetany 4 lžíce bílého vína hořčice, cukr, sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/zverina/" rel="category tag">Zvěřina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelenina/" rel="tag">zelenina</a> Leave a comment

Rajčatová polévka s kukuřicí

4. 8. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

2 papriky 1 cibule 100 g žampiónů 2 stroužky česneku 30 g másla 150 g rajčatového protlaku 20 g hladké mouky mletá paprika 200 ml zeleninového vývaru 250 g sterilované kukuřice tymián, sůl, mletý pepř, cukr

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/papriky/" rel="tag">papriky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcatovy-protlak/" rel="tag">rajčatový protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sterilovana-kukurice/" rel="tag">sterilovaná kukuřice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zampiony/" rel="tag">žampiony</a> Leave a comment

Rychlá kuřecí prsíčka na česneku a pepři

2. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Drůbež

6 kuřecích prsou 6 lžic másla 1 lžička česnekové pasty 4 lžíce jemně nakrájené cibule 1 lžička kajenského pepře 1,5 lžičky (celkem) černého i bílého pepře 1/2 lžičky drceného kmínu 1 lžičku sušeného tymiánu 2 lžičky sladké papriky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Jarní jehněčí pečínka

12. 4. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

jehněčí kotlety olej sůl pepř tymián

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olej/" rel="tag">olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pepr/" rel="tag">pepř</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Srnčí medailonky na víně

24. 2. 2008
| Žádné komentáře
| Zvěřina

600 g vykostěného srnčího hřbetu 250 ml červeného vína drcený barevný pepř 2 lžíce nasekaného tymiánu sůl 2 lžíce másla 3 lžíce oleje 1 cibule 4 stroužky česneku 2 lžíce naložených brusinek 8 plátků anglické slaniny 100 g žampionů

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/zverina/" rel="category tag">Zvěřina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-vino/" rel="tag">červené víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Meruňky jinak: Voňavé variace do sklenic, které překvapí 4. 7. 2025
    Když se řekne zavařování meruněk, většina z nás si nejspíš vybaví klasiku – půlky ve sladkém nálevu, které se na podzim a v zimě vytahují ke knedlíkům nebo do bublanin. […] Příspěvek Meruňky jinak: Voňavé variace do sklenic, které překvapí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Brownies na pět způsobů: Cesta za dokonalým čokoládovým potěšením 18. 6. 2025
    Brownies. Tenhle zdánlivě jednoduchý moučník má tolik podob, že jsme se rozhodli podělit se o nejoblíbenější variace. Připravte si formu, zapněte troubu a vydejte se s námi na cestu za […] Příspěvek Brownies na pět způsobů: Cesta za dokonalým čokoládovým potěšením pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! 8. 6. 2025
    Otevřete balení mouky nebo rýže a najednou vidíte drobné černé broučky? Nepanikařte – nejste jediní, komu se to stalo! Tito malí vetřelci se mohou objevit i v pečlivě uskladněných potravinách. […] Příspěvek Černí brouci v mouce a rýži? Ukážeme vám, jak zatočit s těmito vetřelci! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress