Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: Vepřové maso

Pikantní tortilla s vepřovým masem, fazolemi a bramborami

16. 3. 2011
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Na dvě tortilly budete potřebovat: 1 plátek vepřového masa 2 větší brambory fazole v tomatě rajčatové pyré (protlak) 1 čerstvou červenou chilli papričku sůl pepř olej na smažení 2 tortilly

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli-papricka/" rel="tag">chilli paprička</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/fazole/" rel="tag">fazole</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

100/4 – Květák s vepřovým masem

29. 10. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

Velmi chutný oběd! 350 g vepřového masa (kýta, ramínko, libový bůček) 1 střední květák 2 – 3 lžíce sójové omáčky 1 lžíce Solamylu 1 bílek 1 lžička drceného kmínu sůl podle chuti špetka pálivé papriky olej na smažení trochu octa

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/drceny-kmin/" rel="tag">drcený kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvetak/" rel="tag">květák</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ocet/" rel="tag">ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sojova-omacka/" rel="tag">sojová omáčka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/solamyl/" rel="tag">solamyl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Vepřové kostky na víně a koriandru

5. 10. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

750 g vepřové kýty (nebo plecka) sůl, pepř 1 – 2 lžíce hladké mouky 1 lžíce másla 2 lžíce oleje 2,5 dl bílého vína 1 lžička sypkého zeleninového bujónu 1 lžíce drcených semínek koriandru koriandrová nať na ozdobu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bile-vino/" rel="tag">bílé víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koriandr/" rel="tag">koriandr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Pikantní vepřové kostky

19. 7. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Chutné, rychlé, navíc lze připravit den předem a takto upravit můžete i jiná masa (kuřecí, králičí) 800 – 1000 g libového vepřového masa 1 lžička soli 1 lžička moučkového cukru 1 lžička worcesteru 1/2 lžičky kari koření 2 lžičky solamylu 2 větší cibule 2 lžíce oleje 2 žloutky podle chuti feferonky nebo chilli koření trochu […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli/" rel="tag">chilli</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kari-koreni/" rel="tag">karí koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/solamyl/" rel="tag">solamyl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/worcester/" rel="tag">worcester</a> Leave a comment

Vepřové hranolky na hořčici

15. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

500 g vepřového masa (kýta, plecko) 2 plné lžíce hořčice (nejlépe dijonské) 2 velké cibule 1 smetanu ke šlehání sůl, pepř olej kostka zeleninového bujonu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-ke-slehani/" rel="tag">smetana ke šlehání</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Vylepšená tradiční sekaná

19. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

300 g kapusty 200 g vepřového masa 200 g hovězího masa 50 g slaniny 1 cibule 4 stroužky česneku 1 vejce sůl, pepř 1 lžíce majoránky strouhanka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Výborné italské špagety

25. 8. 2009
| Žádné komentáře
| Těstoviny

Špagety AGNESI (italské, jsou si dražší než naše, ale také chutnější) 1 cibule olej 1 rajčatový protlak 250 g vepřového libového masa 3 rajčata 1 stroužek česneku 100 g strouhaného sýra sůl, pepř, koření na špagety

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/testoviny/" rel="category tag">Těstoviny</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 … 5 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (392)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (92)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (249)
    • Bábovky, buchty (117)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (270)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (41)

RSS Príma receptář.cz

  • Čaj Cold Brew: Populární nápoj, který zvládnete vyrobit i doma! 2. 3. 2023
    Cold Brew čaj. Populární nápoj, který je nyní již delší dobu velkým hitem mezi lidmi po celém světě, je obyčejný čaj, který se nechává louhovat za studena po dobu několika […] Příspěvek Čaj Cold Brew: Populární nápoj, který zvládnete vyrobit i doma! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na jednoduché a nezbytné salátové dresinky, které dochutí každý salát 18. 2. 2023
    Výroba salátového dresinku od základu je naprostá hračka. Je to rychlé, snadné a chutná to mnohem lépe než jakýkoli jiný dresink koupený v obchodě – a navíc je to levnější. […] Příspěvek Recepty na jednoduché a nezbytné salátové dresinky, které dochutí každý salát pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Časem se dřevěné prkénko na krájení stává domovem bakterií. Vyčistěte ho pomocí těchto 4 snadných kroků! 17. 2. 2023
    Dřevěná krájecí prkénka jsou úžasným a hlavně nepostradatelným doplňkem každé kuchyně. Dřevěná verze je navíc mnohem lepší než průměrná plastová krájecí prkénka. Jenže právě proto, že jsou ze dřeva, je […] Příspěvek Časem se dřevěné prkénko na krájení stává domovem bakterií. Vyčistěte ho pomocí těchto 4 snadných kroků! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress