Pikantní vepřové kostky

Chutné, rychlé, navíc lze připravit den předem a takto upravit můžete i jiná masa (kuřecí, králičí)

800 – 1000 g libového vepřového masa
1 lžička soli
1 lžička moučkového cukru
1 lžička worcesteru
1/2 lžičky kari koření
2 lžičky solamylu
2 větší cibule
2 lžíce oleje
2 žloutky
podle chuti feferonky nebo chilli koření
trochu oleje na smažení

Pikantní vepřové kostky – recept

Vepřové maso pokrájíme na kostičky, přidáme cibuli pokrájenou na kolečka a všechny ostatní vyjmenované ingredience, dobře promícháme a necháme nejméně 24 hodin v chladnu odležet.
Pak pikantní vepřové kostky smažíme na rozpáleném oleji a můžeme je podávat s bramborovou kaší a zeleninovým salátem podle vlastního výběru.