Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: sůl

Šťáva z rajčat

25. 8. 2009
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Z nadúrody rajčat si můžete udělat zásobu výborné šťávy pro přípravu polévek, omáček, gulášů aj., která vydrží i několik let jako čerstvá. rajčata sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Grilované roštěnky

9. 7. 2009
| Žádné komentáře
| Na ohni a grilu...

4 roštěnky sůl, pepř olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/na-ohni-a-grilu/" rel="category tag">Na ohni a grilu...</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olej/" rel="tag">olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pepr/" rel="tag">pepř</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rostenky/" rel="tag">roštěnky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Houbové škvarky

29. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní

1/2 kg čerstvých hub 60 g sádla kmín, sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cerstve-houby/" rel="tag">čerstvé houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sadlo/" rel="tag">sádlo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Rajčatový česnek

15. 6. 2009
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Nekazí se a hodí se úplně na všechno – na ryby, drůbež, ke grilování, do polévek, do guláše aj. 1 kg rajčat 1/4 kg česneku 7 dkg soli

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcata/" rel="tag">rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcatovy-cesnek/" rel="tag">Rajčatový česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Nové brambory dušené na másle

16. 4. 2009
| Žádné komentáře
| Brambory

600 – 800 g velmi malých nových brambor 60 g másla sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/brambory/" rel="category tag">Brambory</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-brambory/" rel="tag">nové brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a> Leave a comment

Zapečený hrách s uzeným masem

23. 3. 2009
| Žádné komentáře
| Lušteniny

1/2 kg uzeného masa (krkovička nebo koleno) 1/2 kg neloupaného hrachu sůl sádlo na vymazání zapékací misky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/lusteniny/" rel="category tag">Lušteniny</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzene-maso/" rel="tag">uzené maso</a> Leave a comment

Kapání do polévky

28. 2. 2009
| Žádné komentáře
| Zavářky, noky

80 g polohrubé mouky 1 vejce 1 – 2 lžíce mléka sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zavarky-noky/" rel="category tag">Zavářky, noky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mleko/" rel="tag">mléko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polohruba-mouka/" rel="tag">polohrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sul/" rel="tag">sůl</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2 3 4 … 6 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress