Rajčatové zelí
Vhodné za tepla jako příloha, za studena ke grilovanému masu ap. 1 hlávka zelí (středně velká) 1 cibule olej (sádlo) 8 – 10 rajčat sůl, kmín 3 lžíce cukru 2 lžíce citrónové šťávy
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Vhodné za tepla jako příloha, za studena ke grilovanému masu ap. 1 hlávka zelí (středně velká) 1 cibule olej (sádlo) 8 – 10 rajčat sůl, kmín 3 lžíce cukru 2 lžíce citrónové šťávy
1 bulva celeru 1 cibule 3 natvrdo uvařená vejce 100 g tatarské omáčky citrónová šťáva sůl, zelená petrželka
200 g rajčat 2 hlávky salátu 1 salátová okurka 2 svazky ředkviček 4 natvrdo uvařená vejce 1/4 l kyselé smetany sůl citrónová šťáva
Osvěžující! 250 g bílého jogurtu 150 g ricotty 400 g mrkve šťáva z půlky citrónu 2 pomeranče skořicový cukr máta na ozdobu
400 g mrkve 500 g bílého jogurtu 2 stroužky česneku 3 lžíce citrónové šťávy 3 lžíce kvalitního rostlinného oleje sůl zelená petrželka na přizdobení (nemusí být)
4 lžíce kremžské hořčice 2 lžíce medu 1 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce sekaného kopru
Chutné a dietní zároveň! 700 g mrkve 30 g másla 1 lžička hladké mouky špetka cukru citrónová šťáva sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress