Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: cibule

Pečený králík s tymiánem

23. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

800 – 1000 g králičího masa (stehen) 3 cibule 2 snítky tymiánu sůl Na zálivku: 3 lžíce rozpuštěného másla 150 ml kečupu 150 ml vody 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce octa 1 lžíce worcesteru 1/4 lžičky pepře 1/4 lžičky chilli 2 stroužky česneku (prolisované)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/chilli/" rel="tag">chilli</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralici-stehna/" rel="tag">králičí stehna</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kralik/" rel="tag">králík</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Polévka z růžičkové kapusty

20. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Zeleninové

300 g růžičkové kapusty 2 stroužky česneku 1 cibule 80 g uzené slaniny asi 1 litr masového vývaru 40 g másla 1 lžíce mouky 150 ml smetany sůl, pepř, mletý kmín

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ruzickova-kapusta/" rel="tag">růžičková kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzena-slanina/" rel="tag">uzená slanina</a> Leave a comment

Mrkvový guláš

18. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

1 kg libového hovězího masa 2 lžíce slunečnicového oleje 1 cibule 8 – 10 mrkví 2 lžíce hladké mouky 1/2 l tmavého piva 1 kostka hovězí masox sůl, pepř, špetka cukru 3 bobkové listy 1 větší snítka tymiánu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a> Leave a comment

Plíčka na smetaně a zelenině

17. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

vepřové plíce a srdce 2 bobkové listy 5 kuliček celého pepře 5 kuliček nového koření 1 lžička sušeného tymiánu sůl 1 cibule 1 velká mrkev 1 petržel 1/2 malého celeru 3 lžíce oleje 1 lžíce hladké mouky 250 ml smetany na vaření ocet na dochucení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tymian/" rel="tag">tymián</a> Leave a comment

Utopení mastňáci

17. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Paštiky

1, 3 kg špekáčků bez špeku nebo točeného salámu (=množství do 5litrové sklenice) 3 – 4 větší cibule 3 – 4 stroužky česneku 2 l vody 2 dl octa 0,5 l oleje cukr sůl 1 – 2 lžičky hořčičného semínka 1 lžička koriandru 20 kuliček pepře 15 kuliček nového koření 4 bobkové listy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pastiky/" rel="category tag">Paštiky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koriandr/" rel="tag">koriandr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ocet/" rel="tag">ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spekacky/" rel="tag">špekáčky</a> Leave a comment

Guláš z vepřového srdce

15. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

800 g vepřového srdce sůl, mletý pepř 200 g cibule 100 g slaniny 50 g rajčatového protlaku 1 lžička mleté papriky 50 g hladké mouky 1 – 2 stroužky česneku 1 lžíce sekané zelené petrželky 1 červená paprika 1 jarní cibulka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mleta-paprika/" rel="tag">mletá paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajcatovy-protlak/" rel="tag">rajčatový protlak</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-srdce/" rel="tag">vepřové srdce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-petrzelka/" rel="tag">zelená petrželka</a> Leave a comment

Vepřovina

13. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Recept z kuchyně našich předků. 800 g libové vepřové plece 2 dl světlého piva 2 dl bílého vína 0,5 dl vinného octa 1/2 veky staršího chleba 2 zralá červená jablka 2 větší cibule sůl, pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bile-vino/" rel="tag">bílé víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-vino/" rel="tag">červené víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/svetle-pivo/" rel="tag">světlé pivo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-plecko/" rel="tag">vepřové plecko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vinny-ocet/" rel="tag">vinný ocet</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 16 17 18 … 49 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (27)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (69)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (153)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! 28. 4. 2025
    Pokukujete po borůvkách, prvních jahodách, mangu? Ceny vysoké, chuť mnohdy nevalná, kvalita neodpovídá očekáváním. Sáhněte po stejném ovoci, ale v mrazáku! Zcela určitě bude chutnější a výživnější. Zde jsou důvody, které […] Příspěvek Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! pochází z Príma receptář.cz
    Renata Petříčková
  • Rizoto na 5 způsobů: Lahodné recepty, které musíte vyzkoušet! 22. 4. 2025
    Rizoto je jedno z těch jídel, které si zamilujete na první sousto. Krémová konzistence, plná chuť a nekonečné možnosti kombinací z něj dělají perfektní pokrm pro každou příležitost. Navíc se […] Příspěvek Rizoto na 5 způsobů: Lahodné recepty, které musíte vyzkoušet! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress