Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: bylinky

Nejrychlejší dip ze zakysané smetany

19. 5. 2021
| Žádné komentáře
| Ostatní, Studená kuchyně
dip ze zakysane smetany

Dipy jsou nutností u každého grilování. Hodí se k masu i grilované zelenině. Náš dnešní recept je úžasný v tom, že ho využijete k obojímu a navíc i k syrové zelenině. Stačí ji nakrájet na vhodně velké kousky velikosti sousta a namáčet do dipu. Ten je navíc tak jednoduchý, že po těch kupovaných už nikdy […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/" rel="category tag">Studená kuchyně</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pazitka/" rel="tag">pažitka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Grilovaný pstruh s bylinkami ve slanině

12. 1. 2015
| Žádné komentáře
| Ryby

4 pstruhy 12 dlouhých plátků anglické slaniny citronová šťáva hrnek jemně nasekaných čerstvých bylinek( petržel, pažitka, máta, tymián a majoránka) hrubě drcený pepř a sůl

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pstruh/" rel="tag">pstruh</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a> Leave a comment

Bylinkové strouhání do polévky

1. 10. 2010
| Žádné komentáře
| Zavářky, noky

1 vejce 1 plná hrst hrubé mouky sůl 1 hrst jemně usekaných bylinek (pažitka, libeček, zelená petrželka, lístky celeru, bazalka a další)

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zavarky-noky/" rel="category tag">Zavářky, noky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Květákové placky

15. 9. 2010
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 středně velký květák 1 – 2 vejce sůl, pepř muškátový květ strouhanka podle potřeby zelené bylinky (bazalka, pažitka, petrželka aj.) olej na smažení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvetak/" rel="tag">květák</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/muskatovy-kvet/" rel="tag">muškátový květ</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhanka/" rel="tag">strouhanka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Plněné žampiony jako řízečky

2. 6. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

S různými náplněmi budou chutnat pokaždé jinak. žampiony vejce sůl hladká mouka strouhanka olej nebo máslo na smažení Náplň: 1. ochucené mleté maso 2. smažená vajíčka se salámem 3. různé bylinky 4. klobása a sýr

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/klobasa/" rel="tag">klobása</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/syr/" rel="tag">sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zampiony/" rel="tag">žampiony</a> Leave a comment

Pikantní kapří steak

2. 10. 2009
| Žádné komentáře
| Ryby

Kapří filet (asi 1 kg) 1 cibule 150 g slaniny 1 lžíce worcesteru 1 lžíce hořčice máslo na opečení citrónová šťáva pažitka, libeček,bazalka,rozmarýn sůl

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapr/" rel="tag">kapr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/worcester/" rel="tag">worcester</a> Leave a comment

Vegetariánský guláš s houbami a zeleninou

24. 8. 2009
| Žádné komentáře
| Guláše

1,5 kg malých nových brambor 250 g hub (hříbky nebo lišky nebo žampióny) 1 palička česneku 1 pórek 1 svazek jarní cibulky 2 lžíce oleje nebo sádla 1/4 lžičky mletého kmínu 2 snítky libečku sůl a mletý pepř 200 ml smetany 1 lžíce hladké mouky nebo solamylu hrst usekaných bylinek (majoránka, petrželka, rozmarýn, tymián)

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bylinky/" rel="tag">bylinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/houby/" rel="tag">Houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jarni-cibulka/" rel="tag">jarní cibulka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/porek/" rel="tag">pórek</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 … 4 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (391)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (92)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (249)
    • Bábovky, buchty (117)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (269)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (81)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (40)

RSS Príma receptář.cz

  • Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? 24. 12. 2022
    Vykouzlit si chutný, přitom cenově příznivý oběd, který bude zároveň splňovat základy zdravého stravování, je možné i během ekonomické krize. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel, jako je třeba využívání nabídek […] Příspěvek Jak si doma připravit chutný, přitom cenově i kaloricky přijatelný oběd? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! 23. 12. 2022
    Kapr. Ryba bez které by Vánoce nebyly ty pravé Vánoce. Pokud nepatříte mezi milovníky ryb a o Štědrém dni si raději dáte kus pořádného vepřového řízku, tak vás tento článek […] Příspěvek Originální kapří recepty aneb štědrovečerní večeře jinak! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Příběh Regionální potraviny 22. 12. 2022
    Příběh rodiny Vostoupalových započal v roce 2008 čistě jako koníček. O dva roky později se ze zábavy stalo podnikání, které v letech 2019 a 2022 přineslo prestižní ocenění Regionální potravina Jihočeského kraje […] Příspěvek Příběh Regionální potraviny pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress