Pikantní smažená játra
500 g vepřových jater 5 stroužků česneku 5 středních cibulí 1 paprika 1 lžíce octa 1/2 lžičky pálivé papriky mletý pepř, sůl 1/2 lžičky zázvoru 1/2 lžičky mletého kmínu šťáva z 1/2 citrónu olej
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g vepřových jater 5 stroužků česneku 5 středních cibulí 1 paprika 1 lžíce octa 1/2 lžičky pálivé papriky mletý pepř, sůl 1/2 lžičky zázvoru 1/2 lžičky mletého kmínu šťáva z 1/2 citrónu olej
250 g špaget Na omáčku: 200 g mletého masa 2 rajčata 1 zelená paprika 1 cibule 3 stroužky česneku kečup oregáno, čerstvé nebo usušené a drcené sůl, pepř olivový olej
2 menší salátové okurky 4 lžíce sádla 2 cibule 6 – 8 menších rajčat 4 zelené papriky sůl, mletý pepř hladká mouka 6 lžic sladké smetany
1 kuře 3 lžíce oleje 1 cibule 1 lžička sladké mleté papriky vývar (nebo voda) podle potřeby sůl, mletý pepř 1 lžíce hladké mouky 250 g žampiónů 3 zelené papriky 4 rajčata 30 g slaniny 125 ml smetany
300 g kuřecího masa (prsa nebo vykostěná stehna) 300 g kuřecích jater velká cibule 2 zelené papriky sůl, pepř olej sojová omáčka grilovací koření worchesterová omáčka
1/2 hlávky bílého zelí 1/2 hlávky červeného zelí 3 cibule 4 zelené papriky 4 rajčata 1/2 lžičky cukru 2 lžíce oleje celerová nať ocet hořčice sůl, pepř
3 zelené papriky 1/2 hlávky bílého zelí 1 kg zelených rajčat 2 cibule 2 lžičky hořčičných a celerových semínek 2,5 dl octa 150 g cukru trochu soli
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress