Grilované hovězí maso na jehle
500 g mletého hovězího masa 1 vejce 4 – 5 stroužků česneku 1 větší cibule slanina strouhanka na obalení sůl, pepř zabijačkové koření zelená petrželka malá tvrdá rajčata nebo paprika
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g mletého hovězího masa 1 vejce 4 – 5 stroužků česneku 1 větší cibule slanina strouhanka na obalení sůl, pepř zabijačkové koření zelená petrželka malá tvrdá rajčata nebo paprika
1 květák 50 g másla 40 g hladká mouka 3 vejce 100 g strouhaný sýr eidam 2 dl mléka sůl, pepř hrášek nebo pórek tuk na vymazání pekáčku strouhanka na vysypání pekáčku
1 kg cukety 1 lžíce soli 150 g strouhaného sýra eidam 1 lžička vegety, trochu pepře 3 celá vejce 4 lžíce strouhanky 1 lžíce solamylu 2 lžíce hladké mouky 2 stroužky česneku 1 cibule strouhanka na obalování karbanátků olej na smažení 2 cibule na prokládání usmažených karbanátků Nálev: 1,5 litru vody 2 dl octa 3 […]
Uzené kotlety(množství podle počtu porcí) vejce hladká mouka strouhanka olej na smažení
4 větší vepřové řízky z kýty sůl 1 lžička oleje 20 g másla 50 g šunky 50 g sterilovaného hrášku 2 vejce hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení olej na smažení
250 g polohrubé mouky 150 g krupicového cukru 125 ml oleje 125 ml mléka 4 vejce 250 g tvarohu citrónová kůra 1 prášek do pečiva 1 lžíce kakaa
Kloboučky čerstvých hub olej na smažení mléko hladká mouka vejce strouhanka mletá sladká paprika sůl, drcený kmín
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress