Šunková pěna
Dobrůtka na silvestrovský stůl! 1 smetana ke šlehání 100 g šunky 30 g křenu 1 lžička cukru veka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Dobrůtka na silvestrovský stůl! 1 smetana ke šlehání 100 g šunky 30 g křenu 1 lžička cukru veka
4 větší vejce 80 g cukru (jemný písek nebo moučka) 20g kakaa 1 lžíce polohrubé mouky máslo na pomazání pečicího 1 smetana ke šlehání 33%
plátky šunky smetana ke šlehání nastrouhaný křen sůl zelenina na ozdobu (např. kys. okurka, mrkev, paprika ap.)
4 vepřové kotlety sůl, pepř 150 g nivy 1 lžíce sójové omáčky sádlo nebo olej 1 smetana ke šlehání
750 g jelení kýty 100 g slaniny 200 ml suchého červeného vína 3 mrkve 1/2 celeru 1 petržel 1 cibule 200 ml smetanu ke šlehání 1 lžíce hladké mouky celý pepř bobkový list nové koření jalovec špetka tymiánu sůl 150 g másla
irská whisky espreso smetana ke šlehání
500 g vepřového masa (kýta, plecko) 2 plné lžíce hořčice (nejlépe dijonské) 2 velké cibule 1 smetanu ke šlehání sůl, pepř olej kostka zeleninového bujonu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress