Čínské nudle se zelím a kuřecím masem
400 g kuřecího masa 400 g hlávkového zelí 2 větší mrkve olivový olej kousek másla 2 lžíce solamylu sůl 4 lžíce sójové omáčky čínské nudle
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g kuřecího masa 400 g hlávkového zelí 2 větší mrkve olivový olej kousek másla 2 lžíce solamylu sůl 4 lžíce sójové omáčky čínské nudle
3 kostky droždí 2 vejce 70 g másla 1 kostka masoxu sůl, pepř, drcený kmín 1 velká mrkev 1/4 menšího celeru 2 – 3 brambory
4 plátky hovězího masa 1 cibule sůl 2 lžičky koření na divočinu 1 rajský protlak (malý) 1 lžíce hladké mouky 1 velkou mrkev 1/4 celeru 2 dl smetany na vaření 1 lžička cukru olej
400 g mrkve 500 g bílého jogurtu 2 stroužky česneku 3 lžíce citrónové šťávy 3 lžíce kvalitního rostlinného oleje sůl zelená petrželka na přizdobení (nemusí být)
2 velké mrkve 150 g tvrdého sýru 1 malá cibulka tatarská omáčka sůl a pepř podle potřeby
Hovězí maso (nejlépe žebro) 2 l studené vody 2 mrkve 2 bobkové listy 4 kuličky celého pepře 4 kuličky nového koření petrželová nať sůl, polévkové koření Na nudle: 1 vejce 70 g hrubé mouky asi 1/4 l mléka sůl olej
Chutné a dietní zároveň! 700 g mrkve 30 g másla 1 lžička hladké mouky špetka cukru citrónová šťáva sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress