Čínské nudle se zelím a kuřecím masem

400 g kuřecího masa
400 g hlávkového zelí
2 větší mrkve
olivový olej
kousek másla
2 lžíce solamylu
sůl
4 lžíce sójové omáčky
čínské nudle

Čínské nudle se zelím a kuřecím masem – recept

Na nudličky nakrájené kuřecí maso prosypeme solamylem a necháme chvíli odležet. Mrkve i zelí očistíme a nakrájíme rovněž na nudličky.
Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka opečeme připravené kuřecí maso. Na jiné pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm pokrájenou mrkev a zelí do poloměkka.
Čínské nudle (asi 4 čtverce) uvaříme podle návodu, scedíme a osmahneme je na másle.
Poté k nim přidáme osmažené kuřecí maso, orestovanou poloměkkou zeleninu, sojovou omáčku, dochutíme solí a promícháme, chvíli spolu vše orestujeme a čínské nudle se zelím a kuřecím masem jsou připravené k servírování.