Sekaná zapečená s kysaným zelím
500 g mletého masa 800 g kysaného zelí 1 cibule grilovací koření sůl mletá paprika olej
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g mletého masa 800 g kysaného zelí 1 cibule grilovací koření sůl mletá paprika olej
250 g špaget 500 g mletého masa strouhaný sýr na posypání porcí 1 lžíce olivového oleje 1 cibule 1/2 hrnku nakrájené karotky 3 stroužky česneku 1 lžíce rajčatového protlaku sůl, pepř mletý 1/2 plechovky sekaných rajčat 1/2 hrnku bílého suchého vína
Protože plněných listů vyrobíte poměrně hodně, můžete si část dát na mrazák. 1 hlávka zelí 1 kg mletého masa 1 sáček rýže 2 vajíčka smetana na vaření rajský protlak sterilované zelí sůl, pepř
Výborný, navíc i oku lahodící oběd z mletého masa a zeleniny! 500 g mletého masa 1/2 cibule 3 lžíce vegety 3 lžíce strouhanky 1 vejce olej na vymaštění pekáče šťávu z 1/2 citrónu 1 mrkev 2 – 3 rajčata nakládaný květák (4 – 6 růžiček)
S různými náplněmi budou chutnat pokaždé jinak. žampiony vejce sůl hladká mouka strouhanka olej nebo máslo na smažení Náplň: 1. ochucené mleté maso 2. smažená vajíčka se salámem 3. různé bylinky 4. klobása a sýr
Mleté maso je „in“! 700 g mletého masa 2 + 4 vejce 150 g loupaných rajčat 100 g ovesných vloček 1 cibule 2 lžíce másla 3 lžíce strouhanky trochu majoránky špetka muškátového oříšku 250 g listového těsta 200 g anglické slaniny sůl, pepř 1 vejce na potření
200 g mletého masa 80 g kořenové zeleniny 40 g růžičkové kapusty 30 g sádla 40 g polévkových nudlí sůl, polévkové koření zelená petrželka nebo pažitka
© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress