Prima toasty
Výborné jako rychlé pohoštění k vínu, pivu ap. anebo jako lehký předkrm. bagety máslo česnek strouhaná niva
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Výborné jako rychlé pohoštění k vínu, pivu ap. anebo jako lehký předkrm. bagety máslo česnek strouhaná niva
celer (množství si určíme podle počtu porcí) strouhaný sýr sůl, pepř trošku mléka kousek másla trochu smetany 2 – 3 žloutky citrónová šťáva
K čaji i kávičce. 200 g hladké mouky 200 g másla 200 g (i méně) moučkový cukr 1 vejce 100 g strouhaných mandlí půlky mandlí na ozdobu moučkový cukr na posypání
Výborná příloha nebo lehká letní večeře! brambory sůl máslo zelená petrželka
Výborná příloha k nejrůznějším pokrmům z masa, omáčkám aj. 8 polotvrdých rohlíků 1 větší cibule 100 g másla 20 lžíc mléka 4 žloutky 4 hrsti hrubé mouky 4 hrsti strouhanky hrst nasekané zelené petrželky (lístky)
Určitě si pochutnáte! 750 g vepřové pečeně bez kosti 50 g šunky 150 g žampiónů 100 g párků 50 g oleje 75 g másla 1 dl smetany sladké 1/2 citrónu 15 g hladké mouky sůl, pepř mletý
210 g másla nebo Hery + na vymazání velké bábovkové formy 210 g cukru krupice 6 velkých (nebo 8 malých) vajec 270 g hladké mouky kůra z 1/2 citronu 1 a 1/2 sáčku kypřícího prášku 200 – 250 ml mléka 2 lžíce kakaa 1 vanilkový cukr trochu hrubé mouky na vysypání formy cukr moučka na […]
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress