Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: cukr

Švestková povidla nemíchaná

10. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

7 a půl kg švestek 1 a půl kg krystalového cukru 1/4 l octa

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ocet/" rel="tag">ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/svestky/" rel="tag">švestky</a> Leave a comment

Broskvový kompot

10. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

2 kg broskví 400 g cukru 1 litr vody

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/broskve/" rel="tag">broskve</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/broskvovy-kompot/" rel="tag">Broskvový kompot</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a> Leave a comment

Originál recept na jablečný ocet

8. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Jablečný ocet mnohostranně prospěšně působí na naše zdraví , je také prostředkem, který napomáhá štíhlé linii, a přestože se dá koupit v každém dobrém obchodě, mnozí z vás si jej raději vyrobí sami. Pro ně pak nabízíme tento originální recept: 2 kg jablek (včetně slupek) 2 lžíce krystalového cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablecny-ocet/" rel="tag">Jablečný ocet</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a> Leave a comment

Malinový džem

8. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Čerstvé zahradní nebo lesní maliny Na 1 kg malin: 500 g cukru 1 balíček Petosy (40 g) 1/2 lžičky kyseliny citrónové

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kyselina-citronova/" rel="tag">kyselina citrónová</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/petosa/" rel="tag">Petosa</a> Leave a comment

Rybízová marmeláda

7. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Rybíz krystalový cukr Na 1 kg šťávy z prolisovaného rybízu potřebujeme 800 g krystalového cukru

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybiz/" rel="tag">rybíz</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybizova-marmelada/" rel="tag">Rybízová marmeláda</a> Leave a comment

Meruňkový kompot

2. 7. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Zralé meruňky s pevnou dužninou, dobře vybarvenéNálev: Na 1 litr studené vody 550 g cukru (krupice, krystal)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/merunkovy-kompot/" rel="tag">meruňkový kompot</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/merunky/" rel="tag">meruňky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ovo/" rel="tag">ovo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ovoce/" rel="tag">ovoce</a> Leave a comment

Jahodový džem s revení

8. 6. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

2 kg jahod 1 kg reveně (rebarbory) 2 kg cukr krystal (nebo krupice)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukr/" rel="tag">cukr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jahody/" rel="tag">jahody</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 10 11 12 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení 11. 11. 2025
    Svatý Martin má svátek 11. listopadu a pro mnohé z nás je to den, který si spojujeme nejen s pranostikou „na svatého Martina, kouřívá se z komína“ nebo očekáváním prvního […] Příspěvek Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress