Grilované uzené maso s bramborami
600 g uzené vepřové kýty 3 lžíce hnědého cukru 2 lžíce čerstvého strouhaného křenu (nebo 1 lžíce křenové pasty) šťáva z 1/2 citrónu grilovací koření brambory sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
600 g uzené vepřové kýty 3 lžíce hnědého cukru 2 lžíce čerstvého strouhaného křenu (nebo 1 lžíce křenové pasty) šťáva z 1/2 citrónu grilovací koření brambory sůl
600 g chřestu 100 g šunky 2 žloutky 40 g másla 2 lžíce citrónové šťávy vývar z chřestu sůl
Základní recept pro 4 porce: 500 g zelí nakrájené na nudličky 40 g citrónové šťávy 40 g rostlinného salátového oleje sůl mletý zázvor
4 ks kuřecích skeletů 2 sáčky rýže (asi 250 g) 1 plechovka sladké sterilované kukuřice 1 větší sterilovaná okurka 200 ml majonézy 1 lžíce citrónové šťávy sůl, pepř 1 rajče na ozdobení
3 rajčata 1 červená řepa 1 menší okurka 1/4 bílého hlávkového zelí 2 mrkve a 1/2 menšího celeru 2 dl kysané smetany sůl, pepř citrónová šťáva olej na zakapání ředkvičky a hlávkový salát na ozdobení
1 kuře šťáva z 1 citrónu sůl, pepř petrželová nať hladká mouka 1 rozdrcený bobkový list 1 strouhaná cibule 2 vejce strouhanka olej
K namazání moučníků či ozdobení vánočního cukroví nabízíme několik osvědčených receptů výborných polev:
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress