Dančí plátky se žampióny a uzeným
4 porce dančí kýty dle chuti cibule žampióny kousek uzené krkovičky sůl, pepř olej masox smetana
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 porce dančí kýty dle chuti cibule žampióny kousek uzené krkovičky sůl, pepř olej masox smetana
Osvěžující a dietní! 2 silnější a delší salátové okurky 1 nízkotučný tvaroh 1 kelímek bílého jogurtu 1 polévková lžíce rostlinného oleje 1 menší nadrobno pokrájená cibule 3 stroužky rozetřeného česneku 1 vrchovatá lžička strouhaného křenu 1 lžička mleté papriky podle chuti sůl, drcený kmín, koriandr na ozdobu kousek červené steril. kapie
Klasika je nejlepší! 1 hlávka bílého zelí 1 větší cibule 2 lžíce cukru lžička soli, pepř mletý 2 lžíce octa olej
Výborná příloha k nejrůznějším pokrmům z masa, omáčkám aj. 8 polotvrdých rohlíků 1 větší cibule 100 g másla 20 lžíc mléka 4 žloutky 4 hrsti hrubé mouky 4 hrsti strouhanky hrst nasekané zelené petrželky (lístky)
800 g vepřové pečeně b.k. 150 – 200 g žampionů sůl, pepř hořčice na potření plátků 2 vejce strouhanka 1 cibule olej na smažení
300 – 400 g barevných fazolí 1 pár klobásy 1 cibule 1 – 2 lžíce hladké mouky olej malý rajčatový protlak sůl citrónová šťáva 2 lžíce smetany
25 dkg hovězího masa 10 dkg vepřového masa sůl, pepř, kmín 5 dkg másla 3 dkg cibule 5 dkg hladké mouky 8 dkg kořenové zeleniny 25 dkg brambor 2 rajčata nebo lžíce rajského protlaku
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress