ňedkvička jako mozeček
2 – 3 svazky ředkvičky 1 střední cibule asi 50 g másla 5 vajec sůl drcený kmín jemně nasekaná pažitka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 – 3 svazky ředkvičky 1 střední cibule asi 50 g másla 5 vajec sůl drcený kmín jemně nasekaná pažitka
1 kg cukety 1 cibule 2 plné lžíce oleje 1 lžíce cukru ocet sůl, kmín
Houby (hříbky pravé, panské, křemenáče, lišky apod.) brambory cibule slanina kabanos ev. j. měkký salám sádlo sůl, kmín
500 g krátkých těstovin 250 g čerstvých hub (nebo žampiónů) 150 g anglické slaniny 0,5 l mléka 2 lžíce hladké mouky 1 cibule rostlinný olej sůl, pepř oregano, bazalka, tymián
500 g mletého hovězího masa 1 vejce 4 – 5 stroužků česneku 1 větší cibule slanina strouhanka na obalení sůl, pepř zabijačkové koření zelená petrželka malá tvrdá rajčata nebo paprika
Kuře 2 nožky klobásy 1 větší cibule 400 g rajčat 3 – 4 stroužky česneku špetka cukru sůl zelená petrželka 1 dl oleje
1,5 kg cukety 1,5 kg okurek 300 g paprik (různé barvy) 250 g cibule Nálev: 3 litry vody 0,5 l octa 500 g cukru 1 sáček přípravku Nako
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress