Krůtí guláš s bramborem a fazolemi

1/2 kg krůtích prsou
1/4 kg brambor
1 cibule
1 konzerva sterilovaných červených fazolí
olej
sůl, pepř, chilli
3 rajčata
2 – 3 lžíce kečupu

Krůtí guláš s bramborem a fazolemi – recept

Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a posypeme špetkou chilli. Ve vyšším kastrolu osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a pak i maso.
Přidáme kečup a oloupaná nakrájená rajčata, podlijeme vodou a dusíme. Po chvíli dušení, asi po 10 minutách přidáme na malé kostky pokrájené brambory a pokračujeme v dušení ještě asi 20 minut. Poté přidáme sterilované fazole, necháme už jen provařit, podle potřeby dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.

Krůtí guláš s bramborem a fazolemi není nutné zahušťovat, kdo ale chce, může zahustit troškou hladké mouky.