Chalupařský guláš

1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě
1 velká cibule
1 zelená paprika
2 větší sladkokyselé okurky
1 malý rajčatový protlak
1 lžíce hořčice
pepř, sůl, majoránka
olej

Chalupařský guláš – recept

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, pak přidáme jemně pokrájené okurky a papriku. Všechno dohromady osmahneme.
Podlijeme trochou vody, přidáme hovězí maso z konzervy, rajčatový protlak, hořčici, sůl, pepř, majoránku a dusíme do té doby, dokud se přebytečná šťáva neodpaří.

Chalupařský guláš můžeme připravit ze surovin, které zpravidla na chalupě máme, je velmi rychle hotový a chutná jak s chlebem, tak těstovinami i knedlíkem.

Dobrou chuť!