Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: sladkokyselé okurky

Lahodná znojemská polévka

19. 9. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

Sladkokyselé okurky + nálev brambory trošku cukru zakysaná smetana trochu mléka 1 lžíce hladké mouky 1 vejce sůl

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Staročeské hovězí po znojemsku

17. 9. 2010
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

500 g hovězí kližky 70 g sladkokyselých okurek + trochu nálevu z nich 80 g mrkve 50 g petržele 1 cm silné kolečko ze středního celeru 100 g cibule 2 lžičky mleté sladké papriky 4 kuličky nového koření 2 bobkové listy 5 kuliček pepře špetka tymiánu sůl hovězí vývar sádlo 80 g uzené slaniny kousek […]

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-klizka/" rel="tag">hovězí kližka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzena-slanina/" rel="tag">uzená slanina</a> Leave a comment

Znojemská z kuřecího masa

23. 8. 2009
| Žádné komentáře
| Drůbež

Lahodná a rychlá znojemská z kuřecího masa pro 4 člennou rodinu: asi 600 gkuřecích prsou olej 1 větší cibule 1 lžíce plnotučné hořčice 2 vejce natvrdo 1 nožka párkového salámu (nebo točený, párky ap.) sůl 3 sterilované okurky 1 lžíce hladké mouky mléko podle potřeby 1/2 kelímku zakysané smetany

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce-natvrdo/" rel="tag">vejce natvrdo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zakysana-smetana/" rel="tag">zakysaná smetana</a> Leave a comment

Slaninové chuťovky

2. 3. 2009
| Žádné komentáře
| Chlebícky, jednohubky

plátky anglické slaniny hořčice nebo kečup párky sladkokyselé okurky banán tvrdý sýr párátka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/jednohubky/" rel="category tag">Chlebícky, jednohubky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/anglicka-slanina/" rel="tag">anglická slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/parek/" rel="tag">párek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a> Leave a comment

Sýrová pomazánka s majolkou

13. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Pomazánky

200 g eidamu 1 cibule 2 sladkokyselé okurky 1 majolka sůl hořčice citrónová šťáva pažitka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/majolka/" rel="tag">majolka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/syr-eidam/" rel="tag">sýr eidam</a> Leave a comment

Chalupařský guláš

28. 9. 2008
| Žádné komentáře
| Guláše

1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě 1 velká cibule 1 zelená paprika 2 větší sladkokyselé okurky 1 malý rajčatový protlak 1 lžíce hořčice pepř, sůl, majoránka olej

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sladkokysele-okurky/" rel="tag">sladkokyselé okurky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-paprika/" rel="tag">zelená paprika</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (20)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (58)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (3)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (252)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (271)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (42)

RSS Príma receptář.cz

  • Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? 15. 9. 2023
    Bramboráky, ty skvělé placičky z hrubě nastrouhaných brambor, jsou jedním ze symbolů české kuchyně. Jejich křupavá vnější vrstva a jemně pikantní chuť učinily z bramboráků oblíbenou pochoutku nejen mezi Čechy, […] Příspěvek Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků 12. 9. 2023
    Vejce je mnohem víc než jen součást našich snídání: Je také základní složkou mnoha receptů na dezerty a je vzácným příkladem síly v jednotě a rozdělení. Mnoho receptů vyžaduje celá […] Příspěvek Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! 1. 9. 2023
    Každoroční houbová sezóna je významným okamžikem pro každého milovníka houbaření, který se těší z návratu do přírody a sběru svých oblíbených houbiček. Ať už jste začátečník nebo zkušený houbař, letošní […] Příspěvek Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! pochází z Príma […]
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce Vepřové maso zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress