Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: zeleninový bujón

Květáková polévka s nočky + foto

1. 2. 2011
| Žádné komentáře
| Zeleninové

1 malý květák 1 cibulka 100 g mrkve 50 g másla 50 g hladké mouky sůl, pepř, špetka muškátového oříšku kostka zeleninového bujonu nočky: 30 g másla 1 vejce strouhanka ze 2 rohlíků zelená petrželka nebo pažitka sůl, pepř

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvetak/" rel="tag">květák</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/muskatovy-orisek/" rel="tag">muškátový oříšek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhanka/" rel="tag">strouhanka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Zeleninová polévka s vejcem a krupicí

22. 1. 2011
| Žádné komentáře
| Zeleninové

100 g mrkve 80 g hrášku 1 mladá cibulka 1 celé vejce 40 g dětské krupice 1,5 – 2 kostka zeleninového bujónu sůl olej vegeta

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibulka/" rel="tag">cibulka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/detska-krupice/" rel="tag">dětská krupice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hrasek/" rel="tag">hrášek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Vepřové kostky na víně a koriandru

5. 10. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

750 g vepřové kýty (nebo plecka) sůl, pepř 1 – 2 lžíce hladké mouky 1 lžíce másla 2 lžíce oleje 2,5 dl bílého vína 1 lžička sypkého zeleninového bujónu 1 lžíce drcených semínek koriandru koriandrová nať na ozdobu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bile-vino/" rel="tag">bílé víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koriandr/" rel="tag">koriandr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Kapusta s hříbky a rýží

23. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 středně velká kapusta 100 g rýže 150 g čerstvých hub 1 větší cibule olej pepř, sůl, majoránka česnek podle chuti 1 kostka zeleninového bujónu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/houby/" rel="tag">Houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/majoranka/" rel="tag">majoránka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Vepřové hranolky na hořčici

15. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

500 g vepřového masa (kýta, plecko) 2 plné lžíce hořčice (nejlépe dijonské) 2 velké cibule 1 smetanu ke šlehání sůl, pepř olej kostka zeleninového bujonu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-ke-slehani/" rel="tag">smetana ke šlehání</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Zelňačka z bílého zelí

8. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Zeleninové

Kdo nemusí zelňačku kyselou, může si uvařit zelňačku z bílého zelí. 1/4 hlávky bílého zelí 1 mrkev 1 cibulka 1 l zeleninového vývaru ze 2 kostek 1 lžička kmínu 1 lžíce hladké mouky 1 lžíce oleje sůl, pepř 4 vařené brambory (z předešlého dne)

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Italská polévka

9. 1. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

1 středně velkou bramboru 1/2 cukety 1 cibuli 1 malou mrkev 1/2 středně velkého celeru 1/4 kostky zeleninového bujonu sůl, pepř 1 lžíce bezvaječných těstovin 1 lžíce strouhaného sýra 1 rajče

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cuketa/" rel="tag">cuketa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajce/" rel="tag">rajče</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhany-syr/" rel="tag">strouhaný sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/testoviny/" rel="tag">těstoviny</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 Následující

Rubriky

  • Doporučujeme (42)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (605)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (147)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (43)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (44)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (48)
    • Alkoholické koktejly (31)
    • Káva (6)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Teplé nápoje (2)
  • Nezařazené (2)
  • Ostatní (142)
  • Ostatní jídla (386)
    • Brambory (74)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (16)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (45)
    • Těstoviny (38)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (91)
  • Polévky (204)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (45)
  • Škola vaření (6)
  • Sladká jídla (242)
    • Bábovky, buchty (113)
    • Dorty, zákusky (56)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (268)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (81)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (29)

RSS Vaření – Príma receptář.cz

  • 3 chutné a zdravé dezerty pro vaši lásku 1. 5. 2022
    Láska kvete v každém věku a každým dnem, bez ohledu na roční období. Pokud plánujete potěšit svoji drahou polovičku sladkým, ale zároveň zdravým dezertem, máme pro vás super tipy. Nemusíte […] Příspěvek 3 chutné a zdravé dezerty pro vaši lásku pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Jak opravdu nejlépe odkyselíte své tělo? 27. 4. 2022
    Překyselené tělo dovede napáchat opravdu velké škody a způsobit řadu nemocí, proto po období, kdy jsme si dopřávali mnoho dobrot je potřeba mu trochu odlehčit. A jak to nejlépe udělat? […] Příspěvek Jak opravdu nejlépe odkyselíte své tělo? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • 3 polévky, které vás v zimě vnitřně zahřejí a případně zatočí s vaším nachlazením 23. 4. 2022
    Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt, a tak bychom si ji v zimním období měli dopřávat nejlépe každý den a pokud ne tak často, tak alespoň co možná […] Příspěvek 3 polévky, které vás v zimě vnitřně zahřejí a případně zatočí s vaším nachlazením pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr droždí hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

© OK – RECEPTY 2022. Powered by WordPress