Houby jako příloha k masu
Směs čerstvých hub olivový olej sůl, pepř ocet balsamico rozmarýn
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Směs čerstvých hub olivový olej sůl, pepř ocet balsamico rozmarýn
750 g filé z lososa 2 cukety po 200 g červené, žluté a zelené papriky 100 g šaloty 6 stroužků česneku 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř 1 citrón 1 snítka rozmarýnu
600-800 g vepřové pečeně bez kosti nebo panenky 4 lžíce olivového oleje sůl a hrubě mletý barevný pepř 2 snítky rozmarýnu 1 cibule 4 stroužky česneku 2 velká jablka 1 lžíce cukru šťáva z 1/2 citronu 100-150 ml bílého vína 1 malá červená – jemně usekaná chilli paprička (bez semínek)
asi 800 g jelení kýty bez kosti sůl 1/2 lžíce drcených jalovčinek 6 kuliček celého pepře 6 kuliček nového koření 2 bobkové listy 2 snítky tymiánu 4 snítky rozmarýnu 2 lžíce oleje svazek karotky 1 středně velký celer 3 cibule 50 g špeku 200 ml bílého vína
1 kg jehněčí kýty olej máslo rozmarýn 6 stroužků česneku sůl, pepř vývar na podlévání masa
400 g kuřecích prsíček 2 – 3 lžíce olivového oleje 1 střední cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce piva 2 lžíce hořčice snítku čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) sůl olej na smažení 2 lžíce másla 1 – 2 lžičky hladké mouky
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress