Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: rozmarýn

Houby jako příloha k masu

2. 7. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní

Směs čerstvých hub olivový olej sůl, pepř ocet balsamico rozmarýn

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cerstve-houby/" rel="tag">čerstvé houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olivovy-olej/" rel="tag">olivový olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a> Leave a comment

Pečený losos po provensálsku

9. 5. 2009
| Žádné komentáře
| Ryby

750 g filé z lososa 2 cukety po 200 g červené, žluté a zelené papriky 100 g šaloty 6 stroužků česneku 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř 1 citrón 1 snítka rozmarýnu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ryby/" rel="category tag">Ryby</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/citron/" rel="tag">citron</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cukety/" rel="tag">cukety</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/papriky/" rel="tag">papriky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a> Leave a comment

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

20. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

600-800 g vepřové pečeně bez kosti nebo panenky 4 lžíce olivového oleje sůl a hrubě mletý barevný pepř 2 snítky rozmarýnu 1 cibule 4 stroužky česneku 2 velká jablka 1 lžíce cukru šťáva z 1/2 citronu 100-150 ml bílého vína 1 malá červená – jemně usekaná chilli paprička (bez semínek)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-pecene/" rel="tag">vepřová pečeně</a> Leave a comment

Jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem

4. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Zvěřina

asi 800 g jelení kýty bez kosti sůl 1/2 lžíce drcených jalovčinek 6 kuliček celého pepře 6 kuliček nového koření 2 bobkové listy 2 snítky tymiánu 4 snítky rozmarýnu 2 lžíce oleje svazek karotky 1 středně velký celer 3 cibule 50 g špeku 200 ml bílého vína

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/zverina/" rel="category tag">Zvěřina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jeleni-kyta/" rel="tag">jelení kýta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/spek/" rel="tag">špek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelenina/" rel="tag">zelenina</a> Leave a comment

Jehněčí na rozmarýnu

25. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

1 kg jehněčí kýty olej máslo rozmarýn 6 stroužků česneku sůl, pepř vývar na podlévání masa

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a> Leave a comment

Kuřecí prsa v marinádě

25. 10. 2008
| Žádné komentáře
| Drůbež

400 g kuřecích prsíček 2 – 3 lžíce olivového oleje 1 střední cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce piva 2 lžíce hořčice snítku čerstvého rozmarýnu (může být i sušený) sůl olej na smažení 2 lžíce másla 1 – 2 lžičky hladké mouky

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-prsa/" rel="tag">kuřecí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/olivovy-olej/" rel="tag">olivový olej</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení 11. 11. 2025
    Svatý Martin má svátek 11. listopadu a pro mnohé z nás je to den, který si spojujeme nejen s pranostikou „na svatého Martina, kouřívá se z komína“ nebo očekáváním prvního […] Příspěvek Svatomartinská husa a další dobroty: Proč se na Martina hoduje a recepty, které stojí za vyzkoušení pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress