Bylinkové kuře na másle
1 kuře (celé) svazek čerstvého rozmarýnu a tymiánu špetka sladké papriky sůl 100 g másla
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 kuře (celé) svazek čerstvého rozmarýnu a tymiánu špetka sladké papriky sůl 100 g másla
350 g jehněčí plece (nebo ořezu) 100 g slaniny 2 vejce 2 housky 1 dl mléka 3 lžíce strouhanky 2 lžičky solamylu 3 stroužky česneku rozmarýn, mletý pepř, sůl olej na smažení
1 dančí kýta 1 lžíce rozmarýnu špetka soli špetka pepře 2 lžíce medu 1 lžička citrónové šťávy 1 lžíce pomerančové šťávy 100 g slaniny 50 ml červeného vína
4 hermelíny 9 stroužků česneku 2 pálivé papričky sladká nebo pálivá paprika (na špičku nože) 15 kuliček jalovce 10 kuliček černého pepře 10 kuliček zeleného pepře 2 lžičky tymiánu 2 lžičky rozmarýnu 2 bobkové listy olej
4 kuřecí stehýnka 80 ml oleje 3 stroužky česneku 1 lžička rozmarýnu sůl, pepř
Recept pro ty, kdo mají smysl pro lahodnou delikátnost: Rozporcovaný menší králík 4 stroužky česneku rozmarýn, tymián a majoránka chilli paprička rajčátka svazek bazalky bílá cibulka olivový olej extravergine 3 sklenky suchého bílého vína 400 g těstovin (bucatini) strouhaný parmezán
400 g hladké mouky špetka cukru 70 g olivového oleje 200 ml vlažné vody 1 lžička soli olivový olej na potření svazek rozmarýny 100 g černých oliv hrubá sůl na posypání 21 g droždí
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress