Extra rychlá ovocná bublanina
250 g cukru moučka 100 ml oleje 100 ml mléka 250 g polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 3 vejce hrubá mouka na vysypání plechu a tuk na vymazání borůvky, jahody, rybíz, třešně a j. čerstvé či kompotované ovoce
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g cukru moučka 100 ml oleje 100 ml mléka 250 g polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 3 vejce hrubá mouka na vysypání plechu a tuk na vymazání borůvky, jahody, rybíz, třešně a j. čerstvé či kompotované ovoce
4 vejce 2 hrnky moučkového cukru 1 vanilkový cukr 3/4 hrnku oleje 1 hrnek mléka 2 hrnky celozrnné mouky 1 prášek do pečiva 1 velký broskvový kompot (nebo 6 kusů čerstvých zralých a oloupaných broskví) tuk na vymazání a mouka na vysypání formy
500 g hrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 2 uvařené brambory 1 žloutek sůl 250 ml vody 3 žemle
Tvarohové cukroví jen tak k mlsání , ale i k odpolednímu šálku kávy či čaje. 250 g polohrubé mouky 250 g měkkého tvarohu 200 g rostlinného tuku 1 vanilkový cukr 1 vejce 1/2 prášku do pečiva
3 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 kypřící prášek 3 vejce 3 měkké tvarohy a 1/2 hrnku cukru 1/2 l mléka máslo na vymazání plechu a na povrch koláče
1 tvaroh (polo nebo plnotučný) 3/4 hrnku polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 4 vejce 20 plných lžic mléka džem, marmeláda na potření olej na smažení
400 g kuřecích prsíček 1 vejce 1 lžíce kondenzovaného mléka 1 lžička worcesterové omáčky 50 g kukuřičné mouky 2 lžíce hladké mouky 3 lžičky prášku do pečiva 2 lžičky vegety 1 lžička sladké papriky 600 g brambor olej na smažení sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress