Rajčata v těstíčku
Rajčata (tvrdá, nevodnatelná) vejce hladká mouka sůl strouhaný salám – nejlépe točený máslo na smažení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Rajčata (tvrdá, nevodnatelná) vejce hladká mouka sůl strouhaný salám – nejlépe točený máslo na smažení
Chutná a rychlá! 500 g brambor 300 g pórku sůl 1/4 l mléka 50 g másla 1 žloutek
Těsto: 250 g hladké mouky 250 g cukru krupice 250 g másla 6 žloutků 3 lžičky prášku do pečiva sníh ze 6 bílků Náplň: 1/4 l překapávané kávy 1/8 l rumu 3 lžíce cukru moučkového 2 lžíce kakaa tuk a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu
4 rohlíky 350 g nivy 70 g másla 2 – 3 stroužky česneku jádra vlašských ořechů olej na smažení
150 g másla 100 g cukru krupice špetka soli 2 vejce 1 lžička nastrouhané citrónové kůry 200 g hladké mouky 50 g mletých ořechů 1 lžička prášku do pečiva 1 lžíce mléka 100 g mandlových lupínků 2 vanilkové cukry
210 g hladké mouky 70 g moučkového cukru 20 g kakaa 1 žloutek na špičku nože vanilkového cukru strouhaná citrónová kůra 40 g strouhaných ořechů nebo mandlí 140 g másla na špičku nože mleté skořice Na nádivku: 100 g moučkového cukru 3 žloutky 1 vanilkový cukr 1 – 2 lžíce rumu 20 g rybízové marmelády […]
Kuře sůl grilovací koření máslo Náplň: 5 rohlíků mléko 3 – 4 žloutky 3 – 4 bílky muškátový oříšek sůl sušené houby zelená petrželka
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress