Kapusta s hříbky a rýží
1 středně velká kapusta 100 g rýže 150 g čerstvých hub 1 větší cibule olej pepř, sůl, majoránka česnek podle chuti 1 kostka zeleninového bujónu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 středně velká kapusta 100 g rýže 150 g čerstvých hub 1 větší cibule olej pepř, sůl, majoránka česnek podle chuti 1 kostka zeleninového bujónu
250 g vepřového masa z bůčku 1/4 hlávky středně velké kapusty 3 vejce 3 housky 1 cibule 30 g tvrdého sýra (eidam) sůl, pepř mléko a strouhanka podle potřeby olej na smažení
300 g kapusty 200 g vepřového masa 200 g hovězího masa 50 g slaniny 1 cibule 4 stroužky česneku 1 vejce sůl, pepř 1 lžíce majoránky strouhanka
600 g kapusty 100 g slaniny 1 větší cibule 30 g sádla 2 vejce sůl, mletý pepř špetka muškátového oříšku 200 g uzeného masa 200 ml mléka 100 g polohrubé mouky 2 stroužky česneku
Snadné, levné, dietní a ještě si pochutnáte! 600 g očištění míchané zeleniny (cuketa, mrkev, hrášek, kapusta, květák, kedlubny, apod.) 1 malá cibule 100 g salámu 30 g másla 3 vejce 5 lžic polohrubé mouky kari koření sůl, pepř tuk na smažení
200 g květáku 150 g kapusty 150 g karotky sůl 2 vejce 1 středně velká cibule 4 lžíce mléka 200 g hrubé mouky 100 g tvrdého sýra tuk na pečení
1 větší kapusta 3 lžíce nakrájené slaniny menší cibule 2 lžíce polohrubé mouky 1/2 šálku mléka sůl 2 vejce lžička sekané petrželky strouhanky podle potřeby olej na smažení
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress