Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: kapusta

Kapusta s hříbky a rýží

23. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 středně velká kapusta 100 g rýže 150 g čerstvých hub 1 větší cibule olej pepř, sůl, majoránka česnek podle chuti 1 kostka zeleninového bujónu

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/houby/" rel="tag">Houby</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/majoranka/" rel="tag">majoránka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/ryze/" rel="tag">rýže</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Bůčkové karbanátky s kapustou

9. 3. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

250 g vepřového masa z bůčku 1/4 hlávky středně velké kapusty 3 vejce 3 housky 1 cibule 30 g tvrdého sýra (eidam) sůl, pepř mléko a strouhanka podle potřeby olej na smažení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhanka/" rel="tag">strouhanka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprovy-bucek/" rel="tag">Vepřový bůček</a> Leave a comment

Vylepšená tradiční sekaná

19. 12. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

300 g kapusty 200 g vepřového masa 200 g hovězího masa 50 g slaniny 1 cibule 4 stroužky česneku 1 vejce sůl, pepř 1 lžíce majoránky strouhanka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-maso/" rel="tag">Hovězí maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

100/4 – Uzené maso zapečené v palačinkovém těstu

30. 11. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

600 g kapusty 100 g slaniny 1 větší cibule 30 g sádla 2 vejce sůl, mletý pepř špetka muškátového oříšku 200 g uzeného masa 200 ml mléka 100 g polohrubé mouky 2 stroužky česneku

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polohruba-mouka/" rel="tag">polohrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/uzene-maso/" rel="tag">uzené maso</a> Leave a comment

Zeleninové lívanečky se salámem

18. 9. 2009
| Žádné komentáře
| Zelenina

Snadné, levné, dietní a ještě si pochutnáte! 600 g očištění míchané zeleniny (cuketa, mrkev, hrášek, kapusta, květák, kedlubny, apod.) 1 malá cibule 100 g salámu 30 g másla 3 vejce 5 lžic polohrubé mouky kari koření sůl, pepř tuk na smažení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hrasek/" rel="tag">hrášek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kari-koreni/" rel="tag">karí koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polohruba-mouka/" rel="tag">polohrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/salam/" rel="tag">salám</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninove-livanecky-se-salamem/" rel="tag">Zeleninové lívanečky se salámem</a> Leave a comment

Zeleninové lívanečky

22. 2. 2009
| Žádné komentáře
| Ostatní

200 g květáku 150 g kapusty 150 g karotky sůl 2 vejce 1 středně velká cibule 4 lžíce mléka 200 g hrubé mouky 100 g tvrdého sýra tuk na pečení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/karotka/" rel="tag">karotka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kvetak/" rel="tag">květák</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a> Leave a comment

Kapustové karbanátky

27. 4. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní

1 větší kapusta 3 lžíce nakrájené slaniny menší cibule 2 lžíce polohrubé mouky 1/2 šálku mléka sůl 2 vejce lžička sekané petrželky strouhanky podle potřeby olej na smažení

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapusta/" rel="tag">kapusta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mouka/" rel="tag">mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zloutky/" rel="tag">žloutky</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (20)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (58)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (3)
  • Ostatní (148)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (252)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (271)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (42)

RSS Príma receptář.cz

  • Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? 15. 9. 2023
    Bramboráky, ty skvělé placičky z hrubě nastrouhaných brambor, jsou jedním ze symbolů české kuchyně. Jejich křupavá vnější vrstva a jemně pikantní chuť učinily z bramboráků oblíbenou pochoutku nejen mezi Čechy, […] Příspěvek Bramboráky, vynikající česká klasika: Už jste zkusili ty se sýrem či medem? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků 12. 9. 2023
    Vejce je mnohem víc než jen součást našich snídání: Je také základní složkou mnoha receptů na dezerty a je vzácným příkladem síly v jednotě a rozdělení. Mnoho receptů vyžaduje celá […] Příspěvek Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! 1. 9. 2023
    Každoroční houbová sezóna je významným okamžikem pro každého milovníka houbaření, který se těší z návratu do přírody a sběru svých oblíbených houbiček. Ať už jste začátečník nebo zkušený houbař, letošní […] Příspěvek Byla letošní houbová úroda štědrá a vy nyní nevíte, co s větším množstvím dělat? Zkuste ho nasušit, zavařit či zamrazit! pochází z Príma […]
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce Vepřové maso zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress