Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: jablka

Jablkový hřbet bez tuku

13. 1. 2009
| Žádné komentáře
| Bábovky, buchty

4 vejce 200 g pískového cukru 200 g hrubé mouky 200 g jemně strouhaných jablek 1 vanilkový cukr 1 prášek do pečiva hrst rozinek tuk na vymazání a mouka na vysypaní formy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/sladka-jidla/babovky-buchty/" rel="category tag">Bábovky, buchty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozinky/" rel="tag">rozinky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vanilkovy-cukr/" rel="tag">vanilkový cukr</a> Leave a comment

Kachna ve švestkové omáčce

31. 12. 2008
| Žádné komentáře
| Drůbež

800 g kachních prsou bez kostí 3 cibule 3 lžíce másla sůl, mletý pepř 2 bobkové listy 2 kuličky nového koření 2 lžičky majoránky 250 ml bílého vína 150 g sušených švestek 3 lžíce ořechů vlašských 2 jablka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/orechy/" rel="tag">ořechy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/susene-svestky/" rel="tag">sušené švestky</a> Leave a comment

Váječná omeleta s jablky a slaninou

22. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Vejce

3 vejce 3 plátky anglické slaniny 1 lžíce másla 1 malé jablko sůl a mletý pepř cukr moučka na poprášení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/vejce/" rel="category tag">Vejce</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a> Leave a comment

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

20. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

600-800 g vepřové pečeně bez kosti nebo panenky 4 lžíce olivového oleje sůl a hrubě mletý barevný pepř 2 snítky rozmarýnu 1 cibule 4 stroužky česneku 2 velká jablka 1 lžíce cukru šťáva z 1/2 citronu 100-150 ml bílého vína 1 malá červená – jemně usekaná chilli paprička (bez semínek)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rozmaryn/" rel="tag">rozmarýn</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-pecene/" rel="tag">vepřová pečeně</a> Leave a comment

Křížaly – zdravá pochoutka

11. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Zavařeniny, marmelády

Křížaly se sice považují za typicky vánoční pamlsek, ale pochutnat si na nich můžete kdykoliv. Jedná se o zdravou pochoutku, zejména i proto, že po usušení si ovoce ponechává svůj vysoký obsah vitaminů a minerálů. Jablka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/zavareniny-marmelady/" rel="category tag">Zavařeniny, marmelády</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a> Leave a comment

Vepřová játra s pečenými jablky a cibulí

11. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

500 g vepřových jater 4 lžíce hladké mouky 2-3 lžíce oleje sůl a mletý pepř 1 lžička kmínu 2 velká kyselejší jablka 1 velká cibule 2 lžíce másla pár kapek worcestrové omáčky 1 lžíce citrónové šťávy

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-jatra/" rel="tag">vepřová játra</a> Leave a comment

Dušené červené zelí s jablky

9. 11. 2008
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 kg červeného zelí 250 g cibule 2 lžíce tuku 4 lžíce octa 500 g jablek 350 ml červeného vína 3 lžíce rybízového džemu sůl, pepř, bobkový list cukr podle chuti

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-vino/" rel="tag">červené víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-zeli/" rel="tag">červené zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 5 6 7 … 11 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (153)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady 14. 5. 2025
    Pýchavky jsou jednou z těch hub, které často přehlížíme, a přitom se jedná o lahodnou surovinu s jemnou chutí a skvělou konzistencí. Pokud vám na zahradě nebo na trávníku rostou […] Příspěvek Pýchavky v trojobalu: Zapomenutá delikatesa z vlastní zahrady pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! 28. 4. 2025
    Pokukujete po borůvkách, prvních jahodách, mangu? Ceny vysoké, chuť mnohdy nevalná, kvalita neodpovídá očekáváním. Sáhněte po stejném ovoci, ale v mrazáku! Zcela určitě bude chutnější a výživnější. Zde jsou důvody, které […] Příspěvek Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! pochází z Príma receptář.cz
    Renata Petříčková

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress