Zeleninová polévka s vejcem a krupicí
100 g mrkve 80 g hrášku 1 mladá cibulka 1 celé vejce 40 g dětské krupice 1,5 – 2 kostka zeleninového bujónu sůl olej vegeta
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
100 g mrkve 80 g hrášku 1 mladá cibulka 1 celé vejce 40 g dětské krupice 1,5 – 2 kostka zeleninového bujónu sůl olej vegeta
Výborné! (Suroviny na 2 porce) 300 g rýže 1 dl bílého vína 50 g nastrouhaného parmazánu 100 g mraženého hrášku 1 cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce másla 1 lžíce olivového oleje 1/2 lžičky soli 1 l kuřecího vývaru (domácího)
200 g kuřecího masa 120 g mraženého hrášku 1 mrkev 1 cibule 1/4 hlávky zelí 1 stroužek česneku stonek řapíkatého celeru olivový olej pepř, oregano, bazalka 400 g loupaných kozervovaných rajčat 110 g těstovin 4 větší šálky vody
10 vajec 300 g vařených brambor 1 cibule 3 lžíce hořčice 200 g zeleninové směsi (mrkev, hrášek, kukuřice 1/2 kelímku zakysané smetany 250 ml majonézy sůl
500 g mletého masa 2 vejce 1 mrkev kousek celeru 2 lžíce hrášku (sterilovaný nebo mražený) 3 stroužky česneku sůl, pepř, grilovací koření 2 lžíce nasekané zelené petrželky 2 lžíce hladké mouky 2 lžičky křenu
500 g různé zeleniny (mrkev, kedluben, květák, hrášek, fazolky, apod.) 30 g másla 30 g hladké mouky 3 dl mléka sůl 2 vejce uvařená natvrdo 2 rajčata
Snadné, levné, dietní a ještě si pochutnáte! 600 g očištění míchané zeleniny (cuketa, mrkev, hrášek, kapusta, květák, kedlubny, apod.) 1 malá cibule 100 g salámu 30 g másla 3 vejce 5 lžic polohrubé mouky kari koření sůl, pepř tuk na smažení
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress