Pangasius v sýrovosmetanové omáčce
4 filety pangasia 150-200 g nastrouhané Nivy 1 zakysanou smetanu 2 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce kečupu 2 dl vody
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 filety pangasia 150-200 g nastrouhané Nivy 1 zakysanou smetanu 2 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce kečupu 2 dl vody
Rychlé, jednoduché, výborné! Špekáčky plnotučná hořčice cibule kečup trošku piva
200 g soji 1 pórek (nebo cibule) 3 sterilované kapie 3 vařená vejce 1 majolka (nebo jogurt) 1 lžíce hořčice l lžíce sekaného kopru sůl petržel vorčestr
3 vepřová kolena – vykostěná, ale s kůží 1/2 l černého piva 10 (i více) stroužků česneku 3-4 cibule 8 lžic plnotučné hořčice sůl, černý pepř celý a mletý nové koření, bobkový list kmín, mletou sladkou papriku
2 dl oleje 1 lžička soli 2 lžičky kečupu 2 lžičky hořčice 1 lžička pepře 1 lžička sladké papriky 1 – 2 cibule 5 stroužků česneku asi 600 g králičího masa
1 stroužek česneku 2 lžíce hořčice (vlastní výběr) 1 lžíce nastrouhaného křenu 3 lžíce oleje 1/4 hrnku rajského protlaku
1 šalotka (nebo menší cibule) 50 g másla 40 g hladké mouky 400 ml zeleninového vývaru 100 ml smetany sůl, pepř asi 2 lžíce hořčice cukr podle chuti hrst nasekané pažitky (nebo natí z jarní cibulky) 6 vajec
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress