Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: grilovací koření

Sekaná zapečená s kysaným zelím

30. 11. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

500 g mletého masa 800 g kysaného zelí 1 cibule grilovací koření sůl mletá paprika olej

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a> Leave a comment

Kuře s náplní

28. 11. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

Kuře sůl grilovací koření máslo Náplň: 5 rohlíků mléko 3 – 4 žloutky 3 – 4 bílky muškátový oříšek sůl sušené houby zelená petrželka

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kure/" rel="tag">kuře</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/maslo/" rel="tag">máslo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rohliky/" rel="tag">rohlíky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vejce/" rel="tag">vejce</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelena-petrzelka/" rel="tag">zelená petrželka</a> Leave a comment

Schovaná drůbeží jatýrka

28. 8. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

drůbeží jatýrka asi 250 g brambor tuk na potření alobalu zelená petrželka nebo pažitka sůl, pepř grilovací koření, drcený kmín

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/drceny-kmin/" rel="tag">drcený kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a> Leave a comment

Krůtí plátky s nudlemi

25. 6. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

200 g krůtích prsíček grilovací koření sůl, mletý pepř 3 lístky bazalky 3 stroužky česneku 1 dl smetany na vaření 1 lžíce másla trochu olivového oleje široké nudle

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bazalka/" rel="tag">bazalka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kruti-prsa/" rel="tag">krůtí prsa</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/siroke-nudle/" rel="tag">široké nudle</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a> Leave a comment

Vepřové kotlety v majonézové marinádě

26. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

4 vepřové kotlety sůl 3 – 4 velké cibule 50 g tvrdého sýra Na marinádu: 250 ml majonézy 1 lžička kari 2 lžičky grilovacího koření 3 lžičky kremžské hořčice

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kari/" rel="tag">kari</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kremzska-horcice/" rel="tag">kremžská hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/majoneza/" rel="tag">majonéza</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-kotlety/" rel="tag">vepřové kotlety</a> Leave a comment

Zapečené kuře s bramborami a cibulí

17. 5. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

Zapečené kuře s bramborami a cibulí – skvělé jídlo z jednoho pekáče! 1 kuře 800 g brambor 200 g anglické slaniny 200 g sýru Niva 1 kelímek smetany 2 cibule 1 stroužek česneku grilovací koření kari koření sůl máslo na vymazání pekáčku

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/anglicka-slanina/" rel="tag">anglická slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kure/" rel="tag">kuře</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/syr-niva/" rel="tag">sýr niva</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zapecene-kure-s-bramborami-a-cibuli/" rel="tag">Zapečené kuře s bramborami a cibulí</a> Leave a comment

Kuřecí paličky na zelí

21. 4. 2010
| Žádné komentáře
| Drůbež

Velmi chutný oběd z jednoho pekáče. kuřecí paličky (spodní stehýnka) kysané zelí trochu kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) brambory česnek koření na ochucení (např. grilovací, Adamovo žebro ap.) lžíce sádla

Read More »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-stehynka/" rel="tag">Kuřecí stehýnka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

1 2 3 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (19)
  • Maso (611)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (149)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (45)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (56)
    • Alkoholické koktejly (32)
    • Káva (8)
    • Nealkoholické koktejly (7)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (2)
    • Víno (3)
  • Nezařazené (3)
  • Ostatní (146)
  • Ostatní jídla (394)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (17)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (39)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (93)
  • Polévky (206)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (47)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (251)
    • Bábovky, buchty (119)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (56)
  • Snídaně (3)
  • Studená kuchyně (270)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (82)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (72)
  • Tipy a triky (41)

RSS Príma receptář.cz

  • Špinavá horkovzdušná fritéza? Její vyčištění zvládnete v pouhých pár krocích! 24. 5. 2023
    Pokud máte rádi křupavé hranolky nebo rychlé jídlo na všední večer, pak vám fritéza může nabídnou zdravý a snadný způsob přípravy téměř jakéhokoli jídla. Při častém používání se však fritéza […] Příspěvek Špinavá horkovzdušná fritéza? Její vyčištění zvládnete v pouhých pár krocích! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Poke Bowl – Miska plná zdraví a rozmanitých chutí 4. 5. 2023
    Poke Bowl je oblíbené jídlo, které má kořeny v tradiční havajské kuchyni a velmi rychle se rozšířilo také po celém světě. Tento pokrm se skládá z čerstvých ryb, zeleniny a […] Příspěvek Poke Bowl – Miska plná zdraví a rozmanitých chutí pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Máte přebytek rebarbory a nevíte co s ní? Vytvořte si z ní chutný koláč či neobvyklý gin 29. 4. 2023
    Rebarbora je vynikající jarní/letní plodina, která se může použít v mnoha různých receptech, jelikož dodává do jídel nezaměnitelnou chuť a texturu. Pokud se chystáte využít sezónní rebarboru a hledáte inspiraci, […] Příspěvek Máte přebytek rebarbory a nevíte co s ní? Vytvořte si z ní chutný koláč či neobvyklý gin pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny vejce Vepřové maso zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

Foodora slevové kódy

Ušetřete na Foodora.cz. Na Slevovykupon.net jsou různé slevy.

© OK – RECEPTY 2023. Powered by WordPress