Špekové brambory z papiňáku
Velmi rychlá výborná příloha pro dva např. k ražniči ap. nebo i jako samostatné jídlo! 1/2 kg brambor 150 g slaniny 2 střední cibule sůl, drcený kmín pažitka na posypání brambor
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Velmi rychlá výborná příloha pro dva např. k ražniči ap. nebo i jako samostatné jídlo! 1/2 kg brambor 150 g slaniny 2 střední cibule sůl, drcený kmín pažitka na posypání brambor
Velmi chutný oběd! 350 g vepřového masa (kýta, ramínko, libový bůček) 1 střední květák 2 – 3 lžíce sójové omáčky 1 lžíce Solamylu 1 bílek 1 lžička drceného kmínu sůl podle chuti špetka pálivé papriky olej na smažení trochu octa
drůbeží jatýrka asi 250 g brambor tuk na potření alobalu zelená petrželka nebo pažitka sůl, pepř grilovací koření, drcený kmín
1 lžíce másla 1 cibule 1 lžíce hladké mouky 1 lžička drceného kmínu 1/2 kostky masoxu nebo zeleninového vývaru sůl asi 1,25 l vody 1 vejce libeček, petrželka
Můžete si připravit den či dva předem. 4 menší vepřová kolena drcený kmín jalovec 100 g špeku 350 g kořenové zeleniny 500 ml černého piva 160 g cibule sůl hnědý cukr sádlo
1 balíček olomouckých tvarůžků 70 g másla 100 g měkkého tvarohu 1 menší cibule 1/2 lžičky sladké papriky 1 lžička pažitky větší špetka soli špetka drceného kmínu 2 lžíce bílého jogurtu
1/2 kg kuřecích prsou 1/4 kg hub (mohou být i žampióny) 1 velká cibule sůl,pepř špetka drceného kmínu hladká mouka olej oříšek másla
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress