Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: cibule

Dančí plátky na víně

16. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Zvěřina

4 dančí plátky z kýty 60 g sádla kousek mrkve, celeru, petržele a cibule celý pepř 2 bobkové listy nové koření ocet 2 lžíce hladké mouky 1 lžíce rybízového džemu kousek citronu cukr 1 dl červeného vína sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/zverina/" rel="category tag">Zvěřina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bobkovy-list/" rel="tag">bobkový list</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervene-vino/" rel="tag">červené víno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/danci-kyta/" rel="tag">dančí kýta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/korenova-zelenina/" rel="tag">kořenová zelenina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/nove-koreni/" rel="tag">nové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rybizovy-dzem/" rel="tag">rybízový džem</a> Leave a comment

Vepřové hranolky na hořčici

15. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

500 g vepřového masa (kýta, plecko) 2 plné lžíce hořčice (nejlépe dijonské) 2 velké cibule 1 smetanu ke šlehání sůl, pepř olej kostka zeleninového bujonu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/horcice/" rel="tag">hořčice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana-ke-slehani/" rel="tag">smetana ke šlehání</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Kuřecí játra na jablkách

14. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

400 g kuřecí játra 2 jablka 1 – 2 lžíce kečupu 1 střední cibule grilovací koření (nebo podravka) sůl, pepř olivový olej zelená petrželka na přizdobení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablka/" rel="tag">jablka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kecup/" rel="tag">kečup</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kureci-jatra/" rel="tag">kuřecí játra</a> Leave a comment

Rolády z mletého masa s klobásou

9. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Ostatní

500 g mletého masa (hovězí+vepřové) 4 klobásy (nejlépe ostravské) 1 vejce 1 větší cibuli 2 lžíce strouhanky hrst petrželové natě sladká mletá paprika mletý pepř, sůl 2 lžíce hořčice 4 dlouhé plátky slaniny 2 lžíce oleje nebo sádla 2 lžíce kečupu

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/petrzelova-nat/" rel="tag">petrželová nať</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/strouhanka/" rel="tag">strouhanka</a> Leave a comment

Zelňačka z bílého zelí

8. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Zeleninové

Kdo nemusí zelňačku kyselou, může si uvařit zelňačku z bílého zelí. 1/4 hlávky bílého zelí 1 mrkev 1 cibulka 1 l zeleninového vývaru ze 2 kostek 1 lžička kmínu 1 lžíce hladké mouky 1 lžíce oleje sůl, pepř 4 vařené brambory (z předešlého dne)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/zeleninove/" rel="category tag">Zeleninové</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kmin/" rel="tag">kmín</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeleninovy-bujon/" rel="tag">zeleninový bujón</a> Leave a comment

Jelení guláš

7. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

jelení plecko 10 dkg sádla 2 velké cibul 2 velké lžíce sladké papriky rajský protlak sůl gulášové koření 4 stroužky česneku majoránka kmín citrónová kůra hladká mouka vývar

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/gulasove-koreni/" rel="tag">gulášové koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/majoranka/" rel="tag">majoránka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mleta-paprika/" rel="tag">mletá paprika</a> Leave a comment

Mrkvová pomazánka s cibulkou

7. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Pomazánky

2 velké mrkve 150 g tvrdého sýru 1 malá cibulka tatarská omáčka sůl a pepř podle potřeby

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/pomazanky/" rel="category tag">Pomazánky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mrkev/" rel="tag">mrkev</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tatarska-omacka/" rel="tag">tatarská omáčka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 14 15 16 … 49 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (43)
  • Koření a bylinky (27)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (69)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (153)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (7)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu 30. 4. 2025
    Filipojakubská noc, neboli pálení čarodějnic, je skvělou příležitostí k oslavě s rodinou a přáteli. A co by to bylo za oslavu bez pořádné hostiny? Připravte si magické koktejly, ohnivá jídla […] Příspěvek Recepty na čarodějnickou hostinu – Magické koktejly, „ohnivé“ pokrmy či brambory pečené v popelu pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! 28. 4. 2025
    Pokukujete po borůvkách, prvních jahodách, mangu? Ceny vysoké, chuť mnohdy nevalná, kvalita neodpovídá očekáváním. Sáhněte po stejném ovoci, ale v mrazáku! Zcela určitě bude chutnější a výživnější. Zde jsou důvody, které […] Příspěvek Mražené ovoce v obchodě kvalitou přesahuje čerstvé! pochází z Príma receptář.cz
    Renata Petříčková
  • Rizoto na 5 způsobů: Lahodné recepty, které musíte vyzkoušet! 22. 4. 2025
    Rizoto je jedno z těch jídel, které si zamilujete na první sousto. Krémová konzistence, plná chuť a nekonečné možnosti kombinací z něj dělají perfektní pokrm pro každou příležitost. Navíc se […] Příspěvek Rizoto na 5 způsobů: Lahodné recepty, které musíte vyzkoušet! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress