Kuřecí játra na jablkách

400 g kuřecí játra

2 jablka

1 – 2 lžíce kečupu

1 střední cibule

grilovací koření (nebo podravka)
sůl, pepř

olivový olej
zelená petrželka na přizdobení

Kuřecí játra na jablkách – recept

Omytá játra nakrájíme na menší kousky a osmažíme na trošce olivového oleje. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a spolu osmažíme.

Jablka oloupeme a nakrájíme je na kostičky (nebo nastrouháme na hrubém struhadle), přidáme k játrům, podlijeme vodou a dusíme dokud jablka nezměknou.
Pak přidáme kečup – vznikne nám hustší omáčka, tu okořeníme podle své chuti, necháme projít varem a kuřecí játra na jablkách můžeme podávat s rýží.

Na talíři můžeme jídlo přizdobit jemně usekanou zelenou petrželkou.