Pikantní tortilla s vepřovým masem, fazolemi a bramborami
Na dvě tortilly budete potřebovat: 1 plátek vepřového masa 2 větší brambory fazole v tomatě rajčatové pyré (protlak) 1 čerstvou červenou chilli papričku sůl pepř olej na smažení 2 tortilly
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Na dvě tortilly budete potřebovat: 1 plátek vepřového masa 2 větší brambory fazole v tomatě rajčatové pyré (protlak) 1 čerstvou červenou chilli papričku sůl pepř olej na smažení 2 tortilly
Recept pro ty, kdo mají smysl pro lahodnou delikátnost: Rozporcovaný menší králík 4 stroužky česneku rozmarýn, tymián a majoránka chilli paprička rajčátka svazek bazalky bílá cibulka olivový olej extravergine 3 sklenky suchého bílého vína 400 g těstovin (bucatini) strouhaný parmezán
1 malé kuře (nebo jen masitější skelety) 100 g celeru 100 g mrkve 1 petržel 1 cibule 200 g chřestu 1 chilli paprička sůl, pepř
asi 1 kg vepřových žeber sůl, pepř chilli papričku po 5 kuličkách nového koření a celého pepře 2 větší bobkové listy směs Country koření černé pivo
50 g neochuceného sójového granulátu 3 rajčata 250 g konzervovaných červených fazolí 50 g sterilovaných kukuřičných zrn 1 kapie 1 cibule 2 stroužky česneku olivový olej 3 lžíce rajčatového protlaku 1 chilli paprička sůl, ev. i mleté chilli 0,15 l vývaru
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress