Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: červená paprika

Míchaný zeleninový salát, který zasytí

10. 7. 2021
| Žádné komentáře
| Míchané saláty, Saláty
obedovy zeleninovy salat

Najít to správné jídlo na léto tak, aby zasytilo, bylo lehké a nechtěli jsme si po něm dát tak akorát dvacet není jednoduché. Po klasickém salátu je brzy hlad. Proto je vhodné do obědových salátu přidávat maso, vejce nebo sýr. Zde můžeme sáhnout i po tučné variantě. Ovšem pokud nejste zrovna masožravci nebo dokonce vegani, […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/michane-salaty/" rel="category tag">Míchané saláty</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/studena-kuchyne/salaty/" rel="category tag">Saláty</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/avokado/" rel="tag">avokádo</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/granatove-jablko/" rel="tag">granátové jablko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/listovy-salat/" rel="tag">listový salát</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zalivka/" rel="tag">zálivka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zampiony/" rel="tag">žampiony</a> Leave a comment

Kotlíkový hovězí guláš s noky

13. 8. 2010
| Žádné komentáře
| Guláše

700 g hovězího masa (kližka) 500 g cibule 1 rajský protlak 1 lžíce mleté papriky 1/2 lžičky pálivé papriky olej – podle potřeby 1 červená paprika 1 litr vývaru (může být i z masoxu) 2 lžíce mouky hladké Na noky: 2 vejce 500 g hrubé mouky 50 g másla 250 ml mléka 1 lžička prášku […]

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/gulase/" rel="category tag">Guláše</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cibule/" rel="tag">cibule</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi-klizka/" rel="tag">hovězí kližka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hruba-mouka/" rel="tag">hrubá mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rajsky-protlak/" rel="tag">rajský protlak</a> Leave a comment

Křupavá vepřová pečeně se zeleninou

10. 4. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

1 kg vepřové kýty b.k. s kůží 1 – 2 lžíce olivového oleje 1 cibule 2 lžíce medu 1 palička česneku 250 g cherry rajčat 2 červené papriky 2 lžíce oleje grilovací koření sůl, pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cherry-rajcata/" rel="tag">cherry rajčata</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/grilovaci-koreni/" rel="tag">grilovací koření</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/med/" rel="tag">med</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-kyta/" rel="tag">vepřová kýta</a> Leave a comment

Katův šleh

22. 2. 2010
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

750 g vepřové kýty 150 g cibule 100 g kyselých okurek 100 g čerstvé červené papriky (nebo sterilovaná kapie) 100 g kečupu 1-2 feferonky olej worcester sůl, mletý pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/feferonky/" rel="tag">feferonky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysela-okurka/" rel="tag">kyselá okurka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprova-kyta/" rel="tag">vepřová kýta</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/worcester/" rel="tag">worcester</a> Leave a comment

Špíz jako řízek

5. 9. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Libovější vepřové maso olej sůl, pepř červená paprika tvrdý sýr hladká mouka vejce strouhanka Množství surovin bude dáno počtem špízů

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/trojobal/" rel="tag">trojobal</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/tvrdy-syr/" rel="tag">tvrdý sýr</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Brokolice po italsku

27. 3. 2008
| Žádné komentáře
| Zelenina

1 brokolice 2 lžíce olivového oleje 1 malá cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce vody 1 červená paprika 1 lžička sušeného oregana pepř podle chuti

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brokolice/" rel="tag">Brokolice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brokolice-po-italsku/" rel="tag">Brokolice po italsku</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/oregano/" rel="tag">oregano</a> Leave a comment

Červené vepřové kotlety

10. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

Vepřové kotlety (množství podle počtu strávníků) hladká mouka červená paprika, sůl olivový olej masový vývar (nebo voda)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cervena-paprika/" rel="tag">červená paprika</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kotlety/" rel="tag">kotlety</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress