Pikantní krůtí maso

400 g krůtího masa
2 cibule
40 g sádla
masový vývar
sůl, pepř
3 zelené papriky
2 rajčata
2 pálivé papriky
100 g zeleného hrášku
1 lžíce ostrého kečupu

Pikantní krůtí maso – recept

Jednu cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém sádle, přidáme vykostěné krůtí maso nakrájené na menší kousky, prudce opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.
Zelené papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na nudličky, rajčata oloupeme a nakrájíme na osminky, pálivé papričky nasekáme nadrobno. Všechno přimícháme k masu a zároveň s vyloupaným zeleným hráškem dusíme pod pokličkou doměkka.
Krátce před dovařením přidáme ostrý kečup.
Hotové pikantní krůtí maso promícháme s druhou cibulí nakrájenou na tenká kolečka a podáváme s bílým chlebem.

Pikantní krůtí maso + dobře vychlazené pivo nemá chybu!