Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Vepřové závitky s kysaným zelím

9. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

4 plátky vepřového masa 1 sáček kysaného zelí 2 cibule sůl, pepř olej kovové jehly(nebo nitě)

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kysane-zeli/" rel="tag">kysané zelí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove/" rel="tag">vepřové</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-zavitky/" rel="tag">Vepřové závitky</a> Leave a comment

Koprová omáčka s tvarohovými knedlíčky

9. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Omáčky

Omáčka: 1/4 l šlehačky nebo smetany máslo 2 lžíce hladké mouky 1/4 l vody 2 lžíce octa 3 lžíce cukru nasekaný svazek kopru Knedlíčky: 250 g měkkého tvarohu 1 vajíčko 4 vrchovaté lžíce hrubé mouky špetka soli

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/omacky/" rel="category tag">Omáčky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/koprova/" rel="tag">koprová</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/omacka/" rel="tag">omáčka</a> Leave a comment

Hovězí plátky na víně

8. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Hovězí maso

4 plátky hovězího masa 1 lžíce citrónové šťávy 20 g mrkve 20 g celeru 20 g petržele 20g cibule 20 g rajského protlaku 100 ml červeného víno 1 bobkový list 4kuličky pepře nového koření mletý pepř, cukr, olej, sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/hovezi-maso/" rel="category tag">Hovězí maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/hovezi/" rel="tag">Hovězí</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/platky/" rel="tag">plátky</a> Leave a comment

Hovězí vývar

8. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Masové vývary

1 kg hovězího předního 3 střední mrkve 1/2 menšího celeru 1-2 petržele 1 větší cibule 2 stroužky česneku 5 kuliček nového koření 2 bobkové listy sůl, celý pepř

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/masove-vyvary/" rel="category tag">Masové vývary</a> Leave a comment

Italské těsto na pizzu

8. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Pizzy

1 kávová lžička krystal (moučka) cukru 20g čerstvých kvasnic (1/2 kostky) 70-100 ml vlažné vody (matonky) tělesné teploty (cca 40 °C) 100 ml vlažného mléka 200-230 g hladké pšeničné mouky jemná sůl, olivový olej

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/pizzy/" rel="category tag">Pizzy</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/pizza/" rel="tag">pizza</a> Leave a comment

Vepřové plátky po myslivecku

7. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

4 plátky vykostěné kotlety 1 střední cibule rajčatový protlak 2 lžíce hladké mouky majoránka, sůl, 1-2 lžíce oleje na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-kotlety/" rel="tag">vepřové kotlety</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 295 296

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Zapomeňte na nudné zelí: Zkuste ho upéct nebo naložit po domácku! 29. 10. 2025
    Zelí je jedna z těch surovin, které má doma skoro každý, ale většinou skončí u klasiky – dušené k pečeni nebo kysané v segedínu. Přitom tahle obyčejná hlávka dokáže víc, […] Příspěvek Zapomeňte na nudné zelí: Zkuste ho upéct nebo naložit po domácku! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress