Bulharská pomazánka – BULHARKA
200g libového vepřového masa (pečené, vařené) 100g tatarské omáčky 50g brambor jeden střední sterilovaný okurek 1 cibule 2-3 stroužky česneku 100g kečupu sůl, pepř, olej
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
200g libového vepřového masa (pečené, vařené) 100g tatarské omáčky 50g brambor jeden střední sterilovaný okurek 1 cibule 2-3 stroužky česneku 100g kečupu sůl, pepř, olej
špekáčky – 8-10, ale echt – to jsou ty, co stojí více než 80 kč/kg kysané zelí cibule, česnek mrkev olej, ocet, sůl, cukr krystal nové koření, bobkový list, celý pepř 3 l zavařovací láhev
pstruh máslo hladká mouka bílé víno sůl, kmín, bylinky
1 kapr hladká mouka olej, sůl, pepř, kmín, mletá paprika
3 brambory mrkev, celer, petržel 1-2 stroužky česneku sůl, majoránka,vegeta,1 lžíce sádla nebo oleje 1 lžíce hladké mouky
Vařené brambory polohrubá mouka vejce, sůl špek cibule, česnek zalená petrželka
6 housek 60 g krupice 400 g hub 3 vejce 1 šálek mléka 3-4 stroužky česneku 50 g tuku strouhaný muškátový oříšek sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress