Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Slepice na smetaně

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Drůbež

1 slepice sůl 60 g másla 100 g kořenové zeleniny (mrkev,celer,petržel) 1 cibule několik zrnek pepře a nového koření 1-2 bobkové listy špetku tymiánu 2 dl smetany 50 g hladké mouky hořčice, citr. šťáva, cukr

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/drubez/" rel="category tag">Drůbež</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/drubez/" rel="tag">drůbež</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slepice/" rel="tag">Slepice</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zelenina/" rel="tag">zelenina</a> Leave a comment

Perníkové řezy

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Dorty, zákusky

300 g hladké mouky 200 g cukru 70 g vlažného medu 1 prášek do perníku 2 vejce 2 lžíce rumu 100 g rozinek 100 g ořechů 1 dl mléka 2 lžíce kakaa Poleva: čokoláda na vaření 1 lžíce másla 5 lžíc mléka

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/sladka-jidla/dorty-zakusky/" rel="category tag">Dorty, zákusky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cokolada/" rel="tag">čokoláda</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/vanocni-cukrovi/" rel="tag">vánoční cukroví</a> Leave a comment

Colakáva

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Káva

2 lžičky instantní kávy šťáva z 1/2 citronu 1 cocacola led

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/napoje/kava/" rel="category tag">Káva</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kava/" rel="tag">káva</a> Leave a comment

Farářské řízky z vepřové kýty

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

1 kg vepřové kýty (pro 5 porcí) 300 g tvrdého sýra (30 % eidam) 50 g másla sůl, pepř 2 větší cibule 2 smetany na vaření hladká mouka plnotučná hořčice

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/rizky/" rel="tag">řízky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/smetana/" rel="tag">smetana</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-maso/" rel="tag">Vepřové maso</a> Leave a comment

Kapustové měšce plněné mletým masem

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní maso

800 g mletého masa 1 vejce 1 lžička soli 1/2 lžičky pepře 1 lžička sladké papriky 2 stroužky česneku strouhanka na zahuštění 1 hlávka kapusty

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/ostatni-maso/" rel="category tag">Ostatní maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kapustove-listy/" rel="tag">kapustové listy</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mlete-maso/" rel="tag">mleté maso</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/plnene/" rel="tag">plněné</a> Leave a comment

Brokolice zapečená v sýrovém těstě

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Zelenina

500 g brokolice tuk na vymazání strouhanka na vysypání zapékací mísy Těstíčko: 1 lžíce másla 1 lžíce hladké mouky 1/4 l mléka 3 žloutky a 3 bílky 3 lžíce strouhaného sýra sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brokolice/" rel="tag">Brokolice</a> Leave a comment

Kynuté houskové knedlíky i pro začátečníky

18. 11. 2007
| Žádné komentáře
| Ostatní

500 g hrubé nebo polohrubé mouky 1 vejce 3 dl vlažné vody nebo mléka 2 housky 20 g droždí 1/2 lžičky soli

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/knedliky/" rel="tag">knedlíky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/kynute/" rel="tag">kynuté</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 … 277 278 279 … 296 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? 31. 10. 2025
    Když se řekne česká kuchyně, většině z nás hned naskočí svíčková, vepřo knedlo zelo nebo pečené koleno – klasiky, bez kterých by žádný jídelní lístek v tradiční české hospodě nebo […] Příspěvek Top 3 české lahůdky: už jste ochutnali všechny? pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party 30. 10. 2025
    Když se řekne Halloween, většina dětí si vybaví dýně, strašidla a hlavně hromadu sladkostí. A přesně o to tady jde. Udělat z obyčejné oslavy malý karneval chutí, barev a cukrové […] Příspěvek Jak připravit sladkosti na dětskou halloweenskou party pochází z Príma receptář.cz
    Komerční sdělení
  • Zapomeňte na nudné zelí: Zkuste ho upéct nebo naložit po domácku! 29. 10. 2025
    Zelí je jedna z těch surovin, které má doma skoro každý, ale většinou skončí u klasiky – dušené k pečeni nebo kysané v segedínu. Přitom tahle obyčejná hlávka dokáže víc, […] Příspěvek Zapomeňte na nudné zelí: Zkuste ho upéct nebo naložit po domácku! pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress