Bleskové, pikantní a jedlé!!
600 g libového masa (vepřové, kuřecí, krůtí)
2 – 3 žloutky
4 lžíce oleje
4 lžíce maggi
2 lžičky worchesterové omáčky
2 lžičky práškového cukru
2 lžičky mleté papriky
2 hrsti na kolečka
nakrájeného pórku (nebo 2 nakrájené cibule)
Čínský meč – recept
Na malé kousky pokrájené maso smícháme se žloutky, olejem, magi, worchesterovou omáčkou, práškovým cukrem a mletou paprikou a necháme odležet (nejlépe 24 hodin)
Druhý na pánvi rozpálíme olej a maso usmažíme (asi 10 minut). Nakonec přidáme pórek nebo nakrájené cibule a za občasného míchání necháme asi 10 minut změknout a pikantní čínský meč je hotový.
Jako přílohu si můžeme vybrat pečivo nebo čerstvý chléb či rýži.
Dobrou chuť!