Skip to content

OK – RECEPTY

vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…

Menu
  • Maso
  • Polévky
  • Studená kuchyně
  • Sladká jídla
  • Nápoje
  • Koření a bylinky
  • Ostatní jídla

Štítek: zelí

Vepřové kotlety plněné

28. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

4 silnější vepřové kotlety 4 plátky šunky sůl, kmín 2 stroužky česneku 60 g tuku Náplň: 1 cibule 1/4 menší hlávky zelí cukr ocet lžička oleje

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/cesnek/" rel="tag">česnek</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/sunka/" rel="tag">šunka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-kotlety/" rel="tag">vepřové kotlety</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Zelňáky

12. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Brambory

800 g brambor 300 g kysaného zelí 150 g polohrubé mouky 2 vejce 2 lžičky bramborového škrobu 2 stroužky česneku sůl olej na smažení

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/brambory/" rel="category tag">Brambory</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/mouka/" rel="tag">mouka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Minutkové sterilované zelí

10. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Zelenina

500 g sterilovaného zelí 1 jablko 40 g oleje 1 malá cibule cukr, sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/ostatni-jidla/zelenina/" rel="category tag">Zelenina</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/jablko/" rel="tag">jablko</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Vepřové koleno v zelí

8. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

1 velké vepřové koleno (v kloubu naseknuté) špetka soli, špetka mletého pepře 500 g kysaného zelí 100 g anglické slaniny 8 brambor 1 lžička grilovacího koření

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/slanina/" rel="tag">slanina</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/veprove-koleno/" rel="tag">vepřové koleno</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Špalíčky z vepřového bůčku

5. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Vepřové maso

500 g vepřového boku 1 sklenice zelí ve sladkokyselém nálevu 4 podrcené jalovčinky drcený kmín olej sůl

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/maso/veprove-maso/" rel="category tag">Vepřové maso</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/bucek/" rel="tag">bůček</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Lepenice z brambor a zelí

1. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní

1 kg brambor 400 g kysaného zelí sůl, kmín 2 lžíce sádla 1 střední cibule 100 g škvarků nebo 70 g slaniny

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/41/" rel="category tag">Ostatní</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/skvarky/" rel="tag">škvarky</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Bramborová polévka se zelím

1. 1. 2008
| Žádné komentáře
| Ostatní polévky

1,3 l vody 600 g brambor 300 g kysaného zelí 1 cibule 3 lžíce tuku 1 lžíce škvarků nebo slaniny nakrájené na kostičky 1 lžíce mouky sůl, 2 kuličky pepře, kmín

Čti více »

Posted in <a href="https://www.ok-recepty.cz/rubrika/polevky/ostatni-polevky/" rel="category tag">Ostatní polévky</a> Tagged <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/brambory/" rel="tag">brambory</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/polevka/" rel="tag">polévka</a>, <a href="https://www.ok-recepty.cz/stitek/zeli/" rel="tag">zelí</a> Leave a comment

Navigace pro příspěvky

Předchozí 1 2 3 4 Následující

Vyhledávání

Rubriky

  • Doporučujeme (45)
  • Koření a bylinky (28)
  • Maso (614)
    • Dary moře (14)
    • Drůbež (150)
    • Guláše (94)
    • Hovězí maso (31)
    • Na ohni a grilu… (45)
    • Ostatní maso (65)
    • Ryby (46)
    • Sojové maso (6)
    • Vepřové maso (144)
    • Zvěřina (20)
  • Nápoje (70)
    • Alkoholické koktejly (33)
    • Káva (12)
    • Nealkoholické koktejly (8)
    • Pivo (1)
    • Teplé nápoje (7)
    • Víno (4)
  • Nezařazené (4)
  • Ostatní (154)
  • Ostatní jídla (399)
    • Brambory (75)
    • Lušteniny (18)
    • Míchané saláty (10)
    • Omáčky (34)
    • Pizzy (17)
    • Rýže (11)
    • Slané pečivo, tyčinky… (46)
    • Těstoviny (40)
    • Vejce (28)
    • Zavářky, noky (22)
    • Zelenina (95)
  • Polévky (207)
    • Masové vývary (17)
    • Ostatní polévky (99)
    • Ostatní sladká (40)
    • Studené polévky (3)
    • Zeleninové (48)
  • Škola vaření (8)
  • Sladká jídla (257)
    • Bábovky, buchty (120)
    • Dorty, zákusky (59)
    • Ovocné knedlíky (14)
    • Vánoční cukroví (61)
  • Snídaně (6)
  • Studená kuchyně (274)
    • Chlebícky, jednohubky (31)
    • Paštiky (8)
    • Pomazánky (83)
    • Saláty (72)
    • Zavařeniny, marmelády (74)
  • Tipy a triky (53)

RSS Príma receptář.cz

  • Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou 28. 9. 2025
    Polévka je základ české kuchyně. Zahřeje, zasytí a často dokáže být samostatným jídlem. Ale přiznejme si, co by to bylo za polévku bez knedlíčků? Tyhle malé kuličky dokážou obyčejnou hovězí […] Příspěvek Co by byla polévka bez knedlíčků? Tyhle recepty vás dostanou pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem 26. 9. 2025
    Každý, kdo má na zahradě alespoň jeden jabloňový strom, ví, že podzim přináší nejen radost, ale i otázku: co s tolika jablky? Jejich sklizeň je někdy tak bohatá, že už […] Příspěvek Co s podzimní úrodou jablek? Štrúdl, koláče, mošt i džem pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová
  • Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? 3. 9. 2025
    Houby máme v Česku skoro za národní sport. Sbíráme je, sušíme, nakládáme, smažíme, plníme jimi knedlíky a říkáme o nich vtipy. Jenže i když si myslíme, že jsme zkušení houbaři, […] Příspěvek Nejčastější houbařské dotazy: Jsou staré houby nebezpečné? A co se stane, když houbu zapomenete v igelitce? pochází z Príma receptář.cz
    Claudie Kornelová

Archivy

Štítky

anglická slanina brambory bílé víno celer cibule citrónová šťáva cukr hladká mouka Houby hořčice hrubá mouka jablka kečup kmín kořenová zelenina koření kuře kuřecí prsa květák majonéza majoránka mletá paprika mléko mouka mrkev máslo olej polohrubá mouka polévka pórek rajčata rum slanina smetana strouhanka sýr sůl tvaroh těstoviny uzené maso vejce zakysaná smetana zelenina česnek šunka

Kontaktní údaje

Alida, spol. s r.o.

V Lípách 157 295 01

Mnichovo Hradiště

IČ: 63472198

info@alida.cz

Odkazy

© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress