Chalupařský guláš
1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě 1 velká cibule 1 zelená paprika 2 větší sladkokyselé okurky 1 malý rajčatový protlak 1 lžíce hořčice pepř, sůl, majoránka olej
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě 1 velká cibule 1 zelená paprika 2 větší sladkokyselé okurky 1 malý rajčatový protlak 1 lžíce hořčice pepř, sůl, majoránka olej
1 kg cibule 1 kg paprik – zelených 1 kg rajčat 10 stroužků česneku 3 – 6 feferonek 2 dl oleje 2 dl obyčejné hořčice 2 dl octa 1,5 dl cukru 1/2 sáčku Deko
100 g vařeného hovězího masa 1 cibule 1 lžíce oleje 1 zelená paprika 2 rajčata 1 lžíce kečupu 2 – 3 stroužky česneku sůl, karí koření, worchestrová omáčka
400 g masa z kuřecích prsou 4 lžíce oleje 2 menší cibule stroužek česneku 2 zelené papriky 1 lžička hladké mouky asi 1 dl vývaru z poloviny kostky masoxu 5 lžic kečupu sůl feferonky
500 g hovězího masa 50 g tuku 2 cibule středně velké 1 lžíce sladké mleté papriky 2 rajčata 2 zelené papriky sůl vývar
1 měkký tvaroh 1 šlehačka nebo smetana 1 zelená paprika kapie sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress